Dell Latitude 3510 için RAM önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
18
Yer
Valisiz Vilayet!
Merhaba.

Kardeşim Dell Latitude 3510 (i3 10.nesil) kullanıyor. Alalı 3 seneyi geçmiştir muhtemelen.
8 GB RAM ve Windows 11 ile kullanıldığı için artık biraz yavaş kalmaya başladı.

CPU-Z değerleri şöyle:

42e80d16-d215-4d3e-b0a8-ad8090a532e3.jpg

Bu bilgiler ışığında bir RAM bellek önerisi almak isterim sizlerden.

Bu ürünü düşündüm açıkçası ama her öneriye açığım.

Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Attığınızı da alabilirsiniz ancak içindeki model zaten piyasada var. En garantisi olur yani.

Eski laptopum Dell idi hocam. Fabrika çıkışlı olarak Micron vardı, Kingston eklemiştim.
CL ve frekans değerleri genelde aynı olduğu zaman uyumsuzluk sorunu olmuyor. Kingston RAM takviyesiyle 6 seneye yakın kullanmıştım cihazımı.

Öneriniz için teşekkür ederim @SerdarT35 hocam.

@Astiva hocam, bir öneriniz varsa almayı isterim.

Eski laptopum Dell idi hocam. Fabrika çıkışlı olarak Micron vardı, Kingston eklemiştim.
CL ve frekans değerleri genelde aynı olduğu zaman uyumsuzluk sorunu olmuyor. Kingston RAM takviyesiyle 6 seneye yakın kullanmıştım cihazımı.
Garanti olması açısından dedim, yoksa MHz ve CL tutuyorsa öyle aman aman sorunlarla karşılaşılmıyor dediğiniz gibi.

Öneriniz için teşekkür ederim @SerdarT35 hocam.

@Astiva hocam, bir öneriniz varsa almayı isterim.

Kingston alınabilir, SK Hynix'ler çıkma çoğu ama alınmaz değil, alınabilir elbet. Zaten JEDEC profili ile kendisini değeri ayarlar.

Kingston alınabilir, SK Hynix'ler çıkma çoğu ama alınmaz değil, alınabilir elbet. Zaten JEDEC profili ile kendisini değeri ayarlar.
Hocam yanıtın için çok teşekkür ederim. Kingston'un siparişini verdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı