Touchpad türü belirtilmemiş, HID olduğunu siteden öğrendim:
Wi-Fi için Airportitlwm kullandım. Bu sayede yerleşik Wi-Fi kullanabilirsiniz. Itlwm kullanmak isterseniz yerleşik Wi-Fi yerine Heliport ile internete bağlanmak zorunda kalırsınız.
USB'deki EFI klasörünün bir yedeğini aldıktan sonra silin ve sonrasında bu EFI ile test edin:
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Sisteminiz için biraz daha sade, özenli diyebiliriz. Ses için direkt 17 layout'unu denedim. Çalışmazsa 13 ve 11'i deneriz. Liste bakmadım, ezberden hallettim. Şayet EFI sorunlarınızı çözerse CPUFriend'e göz atın. CPUFriend ile de güç yönetimini iyice yapılandırabilirsiniz. Sistem sıcaklığı vs. izlemek için de:
Stats Durum çubuğunuzda macOS sistem monitörü. Kurulum Manuel kurulum Son sürümü buradan indirebilirsiniz. Bu, Stats.dmg adında bir dosya indirecektir. Açın ve sonrasında uygulamayı, uygulamalar klasörünüze sürükleyin. Homebrew brew install --cask stats Gereksinimler Stats şu anda macOS...