Dell Latitude E6410 Turbo Boost Sorunu

Grimfrost

Megapat
Katılım
24 Ağustos 2013
Mesajlar
512
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Başlıkta belirttiğim bilgisayarı kullanıyorum sistem özelliklerine girdiğimde işlemcinin turbo frekans değerini göremiyorum. Ayrıca BIOS'ta da işlemcinin Turbo Frekansı 2,67 GHz yazıyor. Halbuki Intel 3,33 GHz olarak belirtmiş. Yani olması gereken 2,66GHz-3,33GHz değil mi?
E6410 İşlemci Frekansı.png
 
Güç seçeneği "Yüksek performans" ise çıkması gerekiyor. Görev yöneticisinden veya CPU-Z ile kontrol et.
 
CPU-Z ile kontrol ettim. Yüksek performans'ta işlmeci hızı 3.33 Ghz görünüyor olması gerektiği gibi. Ancak sistem özelliklerinde böyle yazması normal mi? Bir sorunum daha var ayrıca belirtmeyi unuttum. Intel Hd Graphics aygıt yöneticisinde görünmüyor ancak yine Intel'in sitesinde işlemcide var olduğu yazıyor. Bu ne ile alakalı olabilir?
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı