Dell monitör alınır mı?

Bütçe
14000

Demir2004

Centipat
Daha fazla  
Monitör
Dell elienware
Dell elienware 25 inç veya 27inç 360Hz olan modellerinden birini almayı düşünüyorum fakat bazı yerlerde 360Hz alınca bobin sesi geldiği yazıyor.
Bir de 27inç olanda pikseller çok belli olur mu hangi modeli almalıyım? 2K'den 1080p geçersem sıkıntı yaşar mıyım?
Şu an kullandığım: Casper 2K 144Hz TN panel.

Dell elienware 25 inç veya 27inç 360Hz olan modellerinden birini almayı düşünüyorum fakat bazı yerlerde 360Hz alınca bobin sesi geldiği yazıyor.
Bir de 27inç olanda pikseller çok belli olur mu hangi modeli almalıyım? 2K'den 1080p geçersem sıkıntı yaşar mıyım?
Şu an kullandığım: Casper 2K 144Hz TN panel.
2K'dan 1080 geçişi yaptım BenQ üzerinde ikisinde,1080 çok rahatsız etti beni. Sonra 2K benQ yeniden döndüm. Ancak gelecek günlerde 360 geçersem,benQ bana güveni çok sağladı. Bunu alacağım. BenQ 24.5" Zowie XL2566K 360Hz HDMI DP FreeSync Premium DyAc S-Switch Pivot FHD TN Monitör | ITOPYA
Eğer 2K yine istersem de bunu alırım. https://www.sinerji.gen.tr/benq-zow...rODLX7CHyf_gschZ9DkCRHmKm2tNuLMRoC1f4QAvD_BwE

2K'den 1080 geçişi yaptım BenQ üzerinde ikisinde, 1080 çok rahatsız etti beni. Sonra 2K BenQ yeniden döndüm. Ancak gelecek günlerde 360 geçersem, BenQ bana güveni çok sağladı. Bunu alacağım. BenQ 24.5" Zowie XL2566K 360Hz HDMI DP FreeSync Premium DyAc S-Switch Pivot FHD TN Monitör | ITOPYA
Eğer 2K yine istersem de bunu alırım. https://www.sinerji.gen.tr/benq-zow...rODLX7CHyf_gschZ9DkCRHmKm2tNuLMRoC1f4QAvD_BwE

Alienware de çok memnun kalınan bir marka olduğunu gördüm her yorumda 5 yıldız verilmiş her sitede sadece bobin sesi çıkıyormuş bazılarından ama bendeki sıkıntı acaba pikselleri görür müyüm 25 inç alsam keskinliği iyi midir bu kadar pahalı bir monitörde.

Alienware de çok memnun kalınan bir marka olduğunu gördüm her yorumda 5 yıldız verilmiş her sitede sadece bobin sesi çıkıyormuş bazılarından ama bendeki sıkıntı acaba pikselleri görür müyüm 25 inç alsam keskinliği iyi midir bu kadar pahalı bir monitörde.
Araştırıp bakman lazım. Açıkcası kullanan görmedim çevremde. Bu paraları riske atmaya değer mi,bakman lazım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı