Dell monitör çerçeve boşluğu nedeniyle iade edilmeli mi?

Asaba mahmures

Hectopat
Daha fazla  
Hayırlı günler. Bugün Gaming. Gentr üzerinden "Dell G2724D 27 inç 165Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS pivot Gaming monitör" marka ve model bir monitör aldım. Sizinle de paylaştığım gibi bir çerçeve boşluğu bulunuyor. Bunun dışında IPS glow, ghosting, ölü pixel vs çıkmadı. Ürünün kutusu biraz deforme olmuştu. Ama ürün açılmamış kullanılmamıştı. Sizlerin fikirlerini özellikle bu tarz bir ürün kullananların fikirlerini almak istiyorum. Ne yapmalıyım. Gaming Gen TR incellenmesi bakılması gerekiyor dedi. Aynı zamanda Dell ürünlerinde bu boşluğun olduğunu söyledi. Kullanmalı mıyım iade mi edeyim?

photo_2025-04-15_18-17-49 (2).jpg

photo_2025-04-15_18-17-49.jpg

photo_2025-04-15_17-42-46.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı günler. Bugün Gaming. Gentr üzerinden "Dell G2724D 27 inç 165Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS pivot Gaming monitör" marka ve model bir monitör aldım. Sizinle de paylaştığım gibi bir çerçeve boşluğu bulunuyor. Bunun dışında IPS glow, ghosting, ölü pixel vs çıkmadı. Ürünün kutusu biraz deforme olmuştu. Ama ürün açılmamış kullanılmamıştı. Sizlerin fikirlerini özellikle bu tarz bir ürün kullananların fikirlerini almak istiyorum. Ne yapmalıyım. Gaming Gen TR incellenmesi bakılması gerekiyor dedi. Aynı zamanda Dell ürünlerinde bu boşluğun olduğunu söyledi. Kullanmalı mıyım iade mi edeyim?

Eki Görüntüle 2470582

Eki Görüntüle 2470583

Eki Görüntüle 2470584

Az durmuyor gibi. Ben takardım kafaya şahsen.

Eki Görüntüle 2470582

Eki Görüntüle 2470583

Eki Görüntüle 2470584
Arasına sert bir cisim kaçtıysa paneli çatlatır. Sıkıntı.

Az durmuyor gibi. Ben takardım kafaya şahsen.

Arasına sert bir cisim kaçtıysa paneli çatlatır. Sıkıntı.
Önerileriniz lazım. Arasında bir şey yok. Yeni aldım benim sonradan kaçırmam lazım. Bu ofislerde kullanılan kağıtlar var küçük boyutta üst üstte dizilmiş. Onunla bir deneme yaptım. Onun 3 tane üst üste koyarsam giriyor. Ama 4.de girmiyor araya. Bundan büyük bir toz tanesi girmesi gerekiyor. Ben temizlerken sıvı felan kaçar diye dedim.

Sizin de fikrinizi almak isterim. Ne yapmalıyım?

@Saint Lucia

Önerileriniz lazım. Arasında bir şey yok. Yeni aldım benim sonradan kaçırmam lazım. Bu ofislerde kullanılan kağıtlar var küçük boyutta üst üstte dizilmiş. Onunla bir deneme yaptım. Onun 3 tane üst üste koyarsam giriyor. Ama 4.de girmiyor araya. Bundan büyük bir toz tanesi girmesi gerekiyor. Ben temizlerken sıvı felan kaçar diye dedim.
Bence ulaşın desteğe falan. Dell'e ulaşın. Ayıplı mal kategorisine girer.

Gaming gentr olağan bir durum dedi. Dell ile görüştüm oda bir sıkıntı görmüyoruz dediler. Ben ısrarla bundan ötürü doğacak sorun garanti kapsamında olur mu diye sordum ona da ısrarla cevap vermediler. Görüntü geliyorsa sorun yok gibisinden takıldılar.

Bence ulaşın desteğe falan. Dell'e ulaşın. Ayıplı mal kategorisine girer.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı