Dell S2417DG Monitörde G-Sync’i LoL’de Nasıl Kullanırız?

Kuty

Hectopat
Dell S2417DG model monitörüm var. Windows ve Nvidia ayarlarında 144 Hz göstermekte. Monitörün menüsünde Overclock’u Enable yaptığımız zaman 150-155-160-165’e kadar Hz değeri çıkıyor. G-Sync kullanmak için ayarını aktif edip FPS’i 144’e mi sabitlemek gerek? LoL’de en fazla sabitleme sınırı 144. Eğer böyleyse monitörü 165 Hz yapıp oyun içinde 144’e kilitlemek biraz mantıksız olmuyor mu? G-Sync teknolojisinden nasıl faydalanırım? Bilgi verirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Ali Güngör ' ün geçmiş senelerde aynı konuya "G-Sync açtıktan sonra League of Legends'da oyun içi grafik ayarlardan FPS'yi ekran tazeleme hızına sabitlemeniz gerekiyor" diye bir yorumu var. Benim kafama takılan şey OC ile monitör 165 Hz olmakta. G-Sync açarsak madem sabitlememiz gerekiyor ama oyun içinde 165 seçeneği yok. Ne Nvdia ne de Windows'ta da yok. OC ile 165 yapıp oyun içinde de 144'e sabitlersek anlamsız olur gibi geliyor bana. Bu soru işaretine açıklık arıyorum.
G-Sync ayarlarda aktif haldeyken Düşey Senkronizasyonu kapatmak mı gereklidir, açmak mı yoksa görüldüğü gibi bırakmak mı?

Dosya Ekleri

• 11.png
    11.png
    28,8 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı