Dell S2417DG'nin Son Modelinin Seri Numarası Kaç?

ysfmr

Hectopat
Katılım
12 Eylül 2018
Mesajlar
109
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Başlıktaki monitörü almayı düşünüyorum. İlk modellerde color banding sorunu var diyorlar. Son sürümünün ismi nedir? Ve nerede satılıyor?
 
Hangi özelliğinden dolayı almak istiyorsunuz, bütçeniz nedir belirtirseniz daha uygun bir alternatif sunan da çıkar.
Almayı düşündüğünüz monitör indirimlerle 2.400 TL civarına düşebiliyor zaman zaman.
 
Hangi özelliğinden dolayı almak istiyorsunuz, bütçeniz nedir belirtirseniz daha uygun bir alternatif sunan da çıkar.
Almayı düşündüğünüz monitör indirimlerle 2.400 TL civarına düşebiliyor zaman zaman.
Şu şekilde anlatayım, rekabetçi oyunlar ağırlıkta olacak şekilde, MOBA hariç tüm oyunları oynamayı düşünüyorum. Yani hem yüksek yenileme hızı olan, hem de yüksek çözünürlüğü olan bir monitör istiyorum. IPS seçmemin sebebi rekabetçi oyunlar. Ekran kartı olarak 2080 Ti düşündüğüm için bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum. Bütçem 3000, çok zorlarsam 3,500. Ama başlığı açmamdaki sebep, kullanıcıların color banding sorunu yaşaması. Dell'in kendi forumunda yeni modellerde bunun olmadığı yazıyordu. Ancak o da 6 kadar önce yazılmıştı.
 
Hepsiburada dan alanlar 27” olanin versiyon 8 ve sorunsuz diyorlardi. 24” olani da aynisi midir bilmiyorum
27" versiyonunu seçmememdeki sebep rekabetçi oyunlarda büyük geliyor oluşu. Ayrıca 24" olursa daha yüksek ppi değerine sahip olacağı için daha iyi olur. Ve evet versiyon 8 sorunsuz diyorlar ancak daha yeni sürüm çıkarsa daha iyi özellikler barındıracağı için sordum.
 
Seçtiğiniz monitör IPS değil ama TN panel. TN paneller arasında en alınası monitör olduğunu söylüyordu @Oreki fakat o bütçe ve belki indirimlerle tavsiye edeceği daha iyi bir monitör mutlaka olacaktır, tabi işin Gsync boyutu ayrı.
 
Gerçi üst seviye IPS panelli monitörler, TN panellere oldukça yaklaştı hız anlamında. Fiyatları uçuk ama maalesef. Yani rekabetçi oyunlar için IPS alınır ama bütçe... O yüzden ucuz yollu G-Sync sunan ve biraz daha iyi bir TN panele sahip olan S2417DG'yi öneririm. Sorunları ne derecede çözülmüştür bilemem.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı