Dell S2422HG 23.6" Hepsiburada iade sürecinde yaşananlar

Hepsiburada size iade talebi oluşturup açıklama kısmında değişim istediğinizi belirtin diyecek. Siz talebin Hepsiburada tarafından oluşturulmasını isteyin. Faturayı ve servis raporunu da Whatsapp üzerinden iletebilirsiniz. Hepsiburada talep oluşturduğu zaman açıklamanın sonuna bir şeyler daha yazıyor, talebin Hepsiburada tarafından oluşturulduğunu satıcı bu vasıtayla görmüş oluyor. Yalnız dikkat etmeniz gereken nokta talep oluşturunca özellikle yalnızca değişim istediğinize dair bir açıklama olsun. Müşteri yetkilisine şunu yazdırabilirsiniz; "Servis raporu vardır, müşteri iade istemez, yalnızca değişim talep edilmektedir. //HB"
Bu durumda değişim yüksek ihtimalle yenisi gönderilir.

Edit: Satıcıya mail atmanız daha iyi olur bence. Ben öyle yapmıştım.
Peki yenisini gönderdiler diyelim. Ben 0 ölü pikselli çıkacağını düşünmüyorum nedense. Yanlış mı düşünüyorum? Dell de 6 ölü piksel altına rapor vermiyor. İade edip amazondan başka bir monitör bakılmalı mı sizce?

Peki yenisini gönderdiler diyelim. Ben 0 ölü pikselli çıkacağını düşünmüyorum nedense. Yanlış mı düşünüyorum? Dell de 6 ölü piksel altına rapor vermiyor. İade edip amazondan başka bir monitör bakılmalı mı sizce?
6 piksel mi?😒 İade edin hocam. Sırf bu yüzden bir ölü piksel falan çıkarsa diye monitör alamıyorum, bırakın beşi altıyı. Amazon'da da indirim bekliyorum. İki ayı geçti monitör alacağım.

6 piksel mi?😒 İade edin hocam. Sırf bu yüzden bir ölü piksel falan çıkarsa diye monitör alamıyorum, bırakın beşi altıyı. Amazon'da da indirim bekliyorum. İki ayı geçti monitör alacağım.
Valla ölü pikselsiz gelceğini düşünmüyorum hiçbir monitörün niyeyse. İlla biryeri çarp, olur diye düşünüyorum.

V

Ve IPS alınmalı bence. VA renkleri kötü abi. Kontrastı arttırdım siyah siyah olsun diye bu sefer kırmızı da koyu oldu.
Hocam hiç dikkat etmedim panel tipine, kavisli olduğunu biliyordum yalnızca. Bu dönemde çok özel ihtiyaçlarınız yoksa IPS alınmalı diye düşünüyorum. Yakında da OLED paneller yaygınlaşır. Ben güzel bir indirim denk gelirse bu monitörü almayı düşünüyorum; LG 24GN650-B.

Hocam hiç dikkat etmedim panel tipine, kavisli olduğunu biliyordum yalnızca. Bu dönemde çok özel ihtiyaçlarınız yoksa IPS alınmalı diye düşünüyorum. Yakında da OLED paneller yaygınlaşır. Ben güzel bir indirim denk gelirse bu monitörü almayı düşünüyorum; LG 24GN650-B.

Yine Hepsiburada paylaştınız :D ben bir iadeye o kadar uğraşacaksam oradan soğurum be.

Hocam denk geldiği için oradan attım. Aynı modeli uygun bir fiyata Amazon'dan bulursam alacağım. Dört kez laptop değiştirdim ben panel yüzünden. Bu nedenle sorun yaşayabileceğim ürünleri oradan almam hocam. Aksesuar, güvendiğim bildiğim markanın ürünleri vs. tabiri caizse akarı kokarı olmayan ürünleri alırım. Fiyat olarak daha uygun ise tabi.

Hocam denk geldiği için oradan attım. Aynı modeli uygun bir fiyata Amazon'dan bulursam alacağım. Dört kez laptop değiştirdim ben panel yüzünden. Bu nedenle sorun yaşayabileceğim ürünleri oradan almam hocam. Aksesuar, güvendiğim bildiğim markanın ürünleri vs. tabiri caizse akarı kokarı olmayan ürünleri alırım. Fiyat olarak daha uygun ise tabii.

Aslında iade edeceksem servis raporu almama gerek yok. Değişim için var o sadece. 14 gün yasal hakkım var sonuçta beğenmesem bile.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı