Dell S2422HG monitör İncelemesi

Süreç nasıl sonuçlandı merak ediyorum ben de ışık sızması ve ardından beliren ölü pikselden kaynaklı değişime yolladım stok olduğu halde, stok yok diyerek değişim talebimi reddeden arkadaşa da buradan selam, şu an 3. günü ve yokuşa sürmeye devam ediyorlar ama peşini bırakmayı düşünmüyorum inat ettim para iadesi almayacağım, değişimi seve seve yapacaklar.

İçime kuşku düştü. Acaba sorununuz satıcı ile mi yoksa ürün ile mi?

İçime kuşku düştü. Acaba sorununuz satıcı ile mi yoksa ürün ile mi?

Öncelikle ışık sızması ve birkaç sorundan ötürü mağazaya değişimin münkün olup olmadığını sordum bana talep oluşturup ürünü iletmem koşuluyla değişimin yapılacağını söyledi. Her şey mükemmel gidiyor talebimi oluşturdum monitörü eksiksiz bir şekilde paketleyip gönderdim, ardından bana verilen takip numarasını kendilerine bildirdim. Ertesi gün monitör kendilerine ulaşmış sabah uyandığımda kontrol etmek için talebime baktım bir de ne göreyim talep ret; stokta yok. girdim Akakçe'ye bakıyorum +25, 50 stok ve güncel stok bilgileri, neyse mağazayı aradığımda yanlış anlaşılma olduğunu ve ürünümün yenisiyle değişeceğini söyledi ve talebe yanıt vermemem gerektiğini kendilerinin tekrar düzenleyip talep durumunu onay olarak güncelleneceklerini söyledi, ben de biraz olsun rahatladım oh be başım ağrımadan kurtulacağım sanırım diyerek hiç bakmadım 5-6 saat kadar. Olaylar burada polemiğe dönmeye başlıyor, dün mağazaya soru sor kısmından değişim ürünümün durumunu sordum ve yazdıkları cevap ürün kargoya verildi sistemden görüntüleyebilirsiniz şeklindeydi fakat ne talep güncellenmiş ne de kargo bilgisi var bunun üzerine mağazayı aradım ve yanlış bilgilendirme olduğunu söyledi kendisi bizzat ilgileneceğini ve ürünün çıkışının aynı gün yapılacağını belirtti ama tahmin edeceğiniz üzere yine vermemişler, neyse bu sabah kendileriyle görüşmenin beni bir adım dahi ilerletmediğini farkedince N11 destek hattını aradım, sorunumu olduğu gibi anlattım ve operatör mağazayı aramasını isteyip istemediğimi sordu ben de istediğimi belirttim, kendisi yaptığı görüşmenin sonunda mağazanın talebimi onayladığını ve stoğa bu sabah girdiğini*** belirtmesini istemişler kendisinden, kargoya da bugün verileceğini söylemişler ayrıca ama yine hüsran saat 3-4 derken şubeler kapandı hala bir güncelleme yok işin kötü tarafı bu sefer gerçekten stoklar azalmış ve araya hafta sonu girecek yarın da halledemezsem pazartesi süreç başa dönecek gibi duruyor, durum bu şekilde umarım süreç isteğim doğrultsunda sonuçlanır.
Bu 4 günlük süreçte soru ve sorunlarımı hep özel olarak iletmeye çalıştım kendilerine sırf firmanın itibarı zedelenmesin muhtemel satışlarına etki etmesin diye kötü bir profil çizmek istemedim, görünen o ki sesimizi çıkarmazsak harekete geçmeyecekler ben de bundan dolayı hakem heyetine başvurumu yaptım ve başvurumun onayını beyan eden form ile Şikayetvar'da herkese açık bir şekilde paylaştım. Sanırım bu olaydan sonra hızlanır.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@LaMorte bakın hocam benim dediğim olay bu. 50 FPS de Super Fast mode böyle oluyor başka oyunda denemedim. Fast mode de geçiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

165 Hz de Super Fast mode böyle.

Bu da 165 Hz de MPRT mode. İlk videoya biraz benziyor ama ondan daha az olmasına karşın smearing biraz fazla

Aldığımız FPS değerine göre ayarlama yapmak gerekli. Videolar umarım anlaşılırdır.

G-snyc i başka deneyen oldu mu kesin net çalışmıyor mu şimdi beyler

Bunu izlemiştim. Her cihazda açılmayacağı söylüyordu. İncelemedeki arkadaşta sanırım d.p ile bağlanmış fakat çalışmamış yine de emin olmak için sormak istedim başka d.p ile bağlanıp çalıştırabilen var mı diye. Bir yorumda görmüştüm sanırım d.p kabloları arasında da gsync için uyumlu veya uyumsuz olanlar varmış.

Hocam displayport kablosu ile gsync açamadım. Ayarlarda açık olduğunu gösteriyor ama nvidia cep saati destinde açılmıyor. Kesin bilgi olarak kabul edebilirsiniz çok uğraştım çünkü.
Ama Amd Freesync Premium destekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…