Dell S2422HG nasıldır?

@General Pong Krell

MSI'ın da bu monitörlerinde ölü piksel çıkma yüzdesi beni biraz geriyor. He Amazon'dan alınırsa iade konusu daha rahat olacaktır ancak yenilenmiş bir seri bile olsa sırf Adaptive Sync var diye bu kumara girilmez kanımca.

@CaptainYgz

Aşağıdaki LG ürünlerini önerebilirim. G-Sync'i kendiniz aktif edersiniz. Technopat nezdinde de bunun rehberi var. Fiyata göre pivot özelliği dahil ediliyor. Onun dışında her iki üründe de kalite aynı.

hocam bu monitörü ilk kez gördüm pivot özelliği bana fazla lüks olarak gelir 1600 tl lik ürünü bir araştırırım teşekkürler
bu monitörler arasında msi+Amazon en sağlamı gibi duruyor bütçemi ayarlayabilirsem bakacağım

Evet başka bir yerden almasını önermiyorum bende zaten, Amazon üzerinden alınabilir sadece. Onun dışında deformity, ghosting vs diğer konularda da çok iyi o yüzden öneriyorum.
Dell S2422HG'den iyi yani bu monitör?
Artıları eksileri kısaca bahseder misin?
İkisinden birini düşünüyorum ben de. Dell'in 4 ms olması şüphelendiriyor. Aslında VA panel siyahları daha iyi veriyor diye istiyorum. Çünkü genelde geceleri oynuyorum ve siyahlar parlayınca hoş olmuyor.

Hocam bende Dell'i severim ama sanırım bizim GTX 1660'li kartlar için G-SYNC'i yokmuş yani alırsak ekran da kirilmalar vs yaşayabilirmisiz ben öyle anladım eğer bu kirilmalar olmayacağını bilsem direk alacaktim

Dell S2422HG'den iyi yani bu monitör?
Artıları eksileri kısaca bahseder misin?
İkisinden birini düşünüyorum ben de. Dell'in 4 ms olması şüphelendiriyor. Aslında VA panel siyahları daha iyi veriyor diye istiyorum. Çünkü genelde geceleri oynuyorum ve siyahlar parlayınca hoş olmuyor.

Deformity, renk ve kontrast olarak daha önde. Dell olan da alınabilir ama dediğim gibi G-SYNC onda hiç çalışmıyor.

Hocam bende Dell'i severim ama sanırım bizim GTX 1660'li kartlar için G-SYNC'i yokmuş yani alırsak ekran da kirilmalar vs yaşayabilirmisiz ben öyle anladım eğer bu kirilmalar olmayacağını bilsem direk alacaktim
Hayır FPS sabitlersen olmuyor diye biliyorum ben.
IPS'in kontratının VA'dan iyi olması da garip geldi. Belki ben durumları yanlış biliyorumdur.
Belki siparişi yarın geçerim, bakalım.

Karşılaştırma

Artıları Yönleri

DELL

+Hocam kontrast ve parlaklık olarak DELL daha iyi.
+Renk gamutu olarak DELL daha iyi(DCİ P3 %90)
+Siyahlar DELL daha iyi.
LG
+LG'de pivot var.
+IPS panel.

DELL İncelemesi
LG İncelemesi

Teknik Özellikler

DELL

LG

Son düzenleme:
Rahat etsin demiyorum S2422h ile hiç kullanılmıyor G-Sync. Alacaksanız Amazon'dan alın bu arada, dediğim gibi.
Sadece 1 kullanıcının yaşadığı bir sorundu ve G242 G-Sync Compatible.
Hayır FPS sabitlersen olmuyor diye biliyorum ben.
IPS'in kontratının VA'dan iyi olması da garip geldi. Belki ben durumları yanlış biliyorumdur.
Belki siparişi yarın geçerim, bakalım.
Statik kontrast değerine bakmanız gerekiyor.

Bu sefer LG çıktı bir de. 😂😂
Şimdi, monitörlerin hepsi aşağı yukarı aynı gamuta sahip. Az çok fark var da önemsenmeyebilir.
Bunun dışında, rekabetçi oyun ve film izleme vs. için sizce hangisi?
Cidden kararsız kalıyor insan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı