Teşekkür ederim. Dün akşam Smite oynadım akıcılık eski monitörüme göre gerçekten fark ediyor. Bu akşam bir iki oyun daha deneyeceğim. Gayet güzel monitör büyüklüğüne alışamasam da henüz aldığıma pişman değilim. Benzer olayı 2 yııl önce de yaşamıştım. 2 yıl önce odama televizyon almıştım. Önceki televizyonum 32" idi yeni aldığım ise 47" bayaa bir ebat farkı oldu tabi. 1 hafta bu ebat her baktığımda gözümde büyüdü. Sonra alıştım ve iyi ki 47" almışım dediğim konuma geldim. Monitörde de böyle olacağına eminim bir kaç güne. Herşeye alışıyor insan. Black Friday gelmek üzere. O zaman bakabilirsiniz sizde. Dilerim içinize sineni alırsınız.
Monitörünüz IPS panel değil. AMVA panel. VA panelin bir çeşidi. O panel de oldukça kalitelidir. Bir IPS panel kalitesinde değil renkler anlamında ama TN panelden yine kat kat iyi. Çok iyi bir model almışsınız, hayırlı olsun.Evet, sabah baktım ve hala indirimde görünce verdim siparişi bende. Teşekkürler. Güzel monitör. Size de bana da hayırlı olsun.
Monitörünüz IPS panel değil. AMVA panel. VA panelin bir çeşidi. O panel de oldukça kalitelidir. Bir IPS panel kalitesinde değil renkler anlamında ama TN panelden yine kat kat iyi. Çok iyi bir model almışsınız, hayırlı olsun.
Çok teşekkür ediyorum. Sağolun. Ondan artan para ile Razer Blackwidows Chrome V2'de aldım bugün, bir kulaklık kaldı. Hesaplı bir alışveriş oldu.
Teşekkürler. Daha iyisi sizin olsun. Bu fiyata bu özellikleri oldukça uygunduMonitörünüz IPS panel değil. AMVA panel. VA panelin bir çeşidi. O panel de oldukça kalitelidir. Bir IPS panel kalitesinde değil renkler anlamında ama TN panelden yine kat kat iyi. Çok iyi bir model almışsınız, hayırlı olsun.
900 kusur TL klavye. Cok pahali degil mi? Ben Razer Ornata Chroma aldim 300 TL ye cok iyi. Yari mekanik, sesi, basmasi cok guzel. Bileklik hele super yat ustunde uyu
Teşekkürler. Daha iyisi sizin olsun. Bu fiyata bu özellikleri oldukça uygundu
Bir soru sormak istiyorum. Abim de aldığım LG monitörden aldı ama sistemi AMD FX 6300 ve GTX 770. GTX 770 ile oyunları 2K da oynayamaz. Benim merak ettiğim 1080p de görüntü çok bozulur mu 32" monitör de? Bu sistemle başka bir sorun olur mu sizce?
Evet, sabah baktım ve hala indirimde görünce verdim siparişi bende. Teşekkürler. Güzel monitör. Size de bana da hayırlı olsun.
Evet, sabah baktım ve hala indirimde görünce verdim siparişi bende. Teşekkürler. Güzel monitör. Size de bana da hayırlı olsun.
Evet dün geldi. Abim de aynısından aldı. İkisi de sorunsuz çıktı çok şükür. 2 günlük kullanım tecrübem harika. Özellikle yırtılma yaşadığım The Witcher 3 oyununda G-Sync açıp denedim ve akıcılığın bu kadar fark yapacağını beklemiyordum. Hissettiğim fark sadece G-Sync den dolayı değil, eski monitörüm ün 60Hz olmasının da etkisi var tabi ki. G-Sync kapalı iken denemedim özellikle yırtılmaları kontrol etmek için. Yarın bakarım ona da. İyi ki Curved almamışım çünkü televizyon niyetine de kullanıyorum. Normal kullanım için oturma mesafesine göre boyut tam oldu. Rekabetçi oyun oynayanların savunduğu gibi 27" belki daha iyi olabilir ama 32"e de rahat alışacaklarını düşünüyorum. Gayet memnunum.Geldi mi monitörünüz? Bakabildiniz mi?
Evet dün geldi. Abim de aynısından aldı. İkisi de sorunsuz çıktı çok şükür. 2 günlük kullanım tecrübem harika. Özellikle yırtılma yaşadığım The Witcher 3 oyununda G-Sync açıp denedim ve akıcılığın bu kadar fark yapacağını beklemiyordum. Hissettiğim fark sadece G-Sync den dolayı değil, eski monitörüm ün 60Hz olmasının da etkisi var tabi ki. G-Sync kapalı iken denemedim özellikle yırtılmaları kontrol etmek için. Yarın bakarım ona da. İyi ki Curved almamışım çünkü televizyon niyetine de kullanıyorum. Normal kullanım için oturma mesafesine göre boyut tam oldu. Rekabetçi oyun oynayanların savunduğu gibi 27" belki daha iyi olabilir ama 32"e de rahat alışacaklarını düşünüyorum. Gayet memnunum.
Monitörünüz IPS panel değil. AMVA panel. VA panelin bir çeşidi. O panel de oldukça kalitelidir. Bir IPS panel kalitesinde değil renkler anlamında ama TN panelden yine kat kat iyi. Çok iyi bir model almışsınız, hayırlı olsun.