Dell S2716DG alınır mı?

Teşekkür ederim. Dün akşam Smite oynadım akıcılık eski monitörüme göre gerçekten fark ediyor. Bu akşam bir iki oyun daha deneyeceğim. Gayet güzel monitör büyüklüğüne alışamasam da henüz aldığıma pişman değilim. Benzer olayı 2 yııl önce de yaşamıştım. 2 yıl önce odama televizyon almıştım. Önceki televizyonum 32" idi yeni aldığım ise 47" bayaa bir ebat farkı oldu tabi. 1 hafta bu ebat her baktığımda gözümde büyüdü. Sonra alıştım ve iyi ki 47" almışım dediğim konuma geldim. Monitörde de böyle olacağına eminim bir kaç güne. Herşeye alışıyor insan. Black Friday gelmek üzere. O zaman bakabilirsiniz sizde. Dilerim içinize sineni alırsınız.

Evet, sabah baktım ve hala indirimde görünce verdim siparişi bende. Teşekkürler. Güzel monitör. Size de bana da hayırlı olsun. :)
Monitörünüz IPS panel değil. AMVA panel. VA panelin bir çeşidi. O panel de oldukça kalitelidir. Bir IPS panel kalitesinde değil renkler anlamında ama TN panelden yine kat kat iyi. Çok iyi bir model almışsınız, hayırlı olsun.

Monitörünüz IPS panel değil. AMVA panel. VA panelin bir çeşidi. O panel de oldukça kalitelidir. Bir IPS panel kalitesinde değil renkler anlamında ama TN panelden yine kat kat iyi. Çok iyi bir model almışsınız, hayırlı olsun.

Çok teşekkür ediyorum. Sağolun. Ondan artan para ile Razer Blackwidows Chrome V2'de aldım bugün, bir kulaklık kaldı. Hesaplı bir alışveriş oldu.

Çok teşekkür ediyorum. Sağolun. Ondan artan para ile Razer Blackwidows Chrome V2'de aldım bugün, bir kulaklık kaldı. Hesaplı bir alışveriş oldu.

900 kusur TL klavye. Cok pahali degil mi? Ben Razer Ornata Chroma aldim 300 TL ye cok iyi. Yari mekanik, sesi, basmasi cok guzel. Bileklik hele super yat ustunde uyu :)

Teşekkürler. Daha iyisi sizin olsun. Bu fiyata bu özellikleri oldukça uygundu :)
Bir soru sormak istiyorum. Abim de aldığım LG monitörden aldı ama sistemi AMD FX 6300 ve GTX 770. GTX 770 ile oyunları 2K da oynayamaz. Benim merak ettiğim 1080p de görüntü çok bozulur mu 32" monitör de? Bu sistemle başka bir sorun olur mu sizce?

900 kusur TL klavye. Cok pahali degil mi? Ben Razer Ornata Chroma aldim 300 TL ye cok iyi. Yari mekanik, sesi, basmasi cok guzel. Bileklik hele super yat ustunde uyu :)

Razer Ornato Chroma aldıysan o bile Vatan'da 800 küsür olmuş. Ben N11'den 770 TL'ye aldım RGB mekanik bir klavye için çok çok iyi bir fiyat. Bir klavye için evet kesinlikle pahalı ama daha pahalıları da mevcut ki bence en iyisi bu. Ayrıca Philips Hue RGB ışık sistemi de alacağım odaya. Chroma V2 ile eşleşip birlikte aynı RGB renk geçişlerini kullanıyorlar. Ortam biraz pavyon/disko vari oluyor. Ama güzel oluyor. Videosunu izledim hoşuma gitti.

Teşekkürler. Daha iyisi sizin olsun. Bu fiyata bu özellikleri oldukça uygundu :)
Bir soru sormak istiyorum. Abim de aldığım LG monitörden aldı ama sistemi AMD FX 6300 ve GTX 770. GTX 770 ile oyunları 2K da oynayamaz. Benim merak ettiğim 1080p de görüntü çok bozulur mu 32" monitör de? Bu sistemle başka bir sorun olur mu sizce?

GTX 770 ile 1440P oyun oynanmaz diye bir şey söz konusu değil. 1080P oynanacak oyunlar için elbette birazcık bulanıklaşır.

Geldi mi monitörünüz? Bakabildiniz mi?
Evet dün geldi. Abim de aynısından aldı. İkisi de sorunsuz çıktı çok şükür. 2 günlük kullanım tecrübem harika. Özellikle yırtılma yaşadığım The Witcher 3 oyununda G-Sync açıp denedim ve akıcılığın bu kadar fark yapacağını beklemiyordum. Hissettiğim fark sadece G-Sync den dolayı değil, eski monitörüm ün 60Hz olmasının da etkisi var tabi ki. G-Sync kapalı iken denemedim özellikle yırtılmaları kontrol etmek için. Yarın bakarım ona da. İyi ki Curved almamışım çünkü televizyon niyetine de kullanıyorum. Normal kullanım için oturma mesafesine göre boyut tam oldu. Rekabetçi oyun oynayanların savunduğu gibi 27" belki daha iyi olabilir ama 32"e de rahat alışacaklarını düşünüyorum. Gayet memnunum.

Evet dün geldi. Abim de aynısından aldı. İkisi de sorunsuz çıktı çok şükür. 2 günlük kullanım tecrübem harika. Özellikle yırtılma yaşadığım The Witcher 3 oyununda G-Sync açıp denedim ve akıcılığın bu kadar fark yapacağını beklemiyordum. Hissettiğim fark sadece G-Sync den dolayı değil, eski monitörüm ün 60Hz olmasının da etkisi var tabi ki. G-Sync kapalı iken denemedim özellikle yırtılmaları kontrol etmek için. Yarın bakarım ona da. İyi ki Curved almamışım çünkü televizyon niyetine de kullanıyorum. Normal kullanım için oturma mesafesine göre boyut tam oldu. Rekabetçi oyun oynayanların savunduğu gibi 27" belki daha iyi olabilir ama 32"e de rahat alışacaklarını düşünüyorum. Gayet memnunum.

Aynen bende çok memnunum, yırtılma yaşamadım sadece Smite oyununda arada çok nadir 1 saniyelik donma oluyor oda oyundan diye tahmin ediyorum. Birde yeni masa bakıyorum 32" bana biraz büyük geldi 24" ten sonra. Güle güle kullanın...

Bu arada bugün kulaklık almak için Teknosa'ya gittim bizim LG 32GK850G 5.700 küsürden 4.999 TL'ye düşmüş gibi kampanya yapmışlar. Bayağı karlı bir alışveriş oldu bizler için.

Teşekkürler bu arada size cevap yazmayı atlamışım. Açıkçası sizin bir çok yorumlarınızı da okumuştum. Niyetim Asus PG279Q almaktı, ama bulamadım, bulsam da çok pahalıydı. Ama Dell'den birazda olsa vazgeçme sebebim oldunuz. Size teşekkür ediyorum...

Son düzenleme:
Sitelerinde tükendi gözüküyor ama mağazada denk geldim. Sanırım indirim bitmiş ki fiyat etiketi de kaldırılmıştı, sormadım da. Detaylı inceleme fırsatım olmadı cihaz zaten kapalıydı. Forumda konuyu görünce araştırmaya başladım incelemelerine baktım olur da tekrar indirime girerse diye...

+32 inç gerçekten boyut olarak güzel,
+2K çözünürlük
+G-Sync,
+Doğal 144Hz Hız aşırtma ile 165Hz

Bunlar kağıt üzerinde çok iyi özellikler.

Genelde özellikleri iyi bir oyuncu monitörü olduğundan bahsedilmiş. Fakat görüş açılarından ve renklerden dolayı bazı insanlar beğenmemiş ve eleştirmiş fiyatına atıfta bulunularak. Yani monitörün konumu önemli olduğunu söylemişler. Renkler kalibre edilmeden kabul edilebilir düzey değilmiş. Hatta görüş açıları ve renk doğallığı iyi TN paneller gibiymiş. Açıkçası herkes IPS öneriyor.

Bir süredir monitörü kullanıyorsunuz. Gerçekten biraz sağdan, biraz soldan bakınca ya da yeri geldiğinde biraz uzaklaşıp film izlemek için koltuğa uzanınca görüntü cidden fark ediyor mu? Bahsedildiği gibi doğallığını kaybediyor ve kötüleşiyor mu? Arkadaşa LG 27 27MP68VQ Freesync IPS monitör almıştık. Renk kalibrasyonu, renk doğallığı ve görüş açıları çok iyi ben beğenmiştim. Deneyimlerinize ve tecrübelerinize dayanarak LG 32GK850G monitörü tavsiye eder misiniz? Teşekkürler...

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı