Dell S2721DGF tekrar stoklarda!

Bütçe
3500

Ek01000

Hectopat
Katılım
26 Ağustos 2019
Mesajlar
4.100
Makaleler
4
Çözümler
14
Yer
Birmingham
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, aylardır birçok arkadaşında beklediği Dell S2721DGF modeli tekrar stoklara girdi. İlgilenen arkadaşlara mükemmel fırsat!


İncelemesini de yapıştım;
Bütün sorularınızı da bana sorabilirsiniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İtopya'dan monitör alınır mı sizce? Ölü piksel çıkması durumunda işi yokuşa sürerler mi?
Genel olarak Dell'in yurt dışı incelemelerine ve Reddit gibi forumlarına baktığımda hiç ölü piksel ile karşılaşan biri görmedim.

Çıksa da İtopya yardımcı olacaktır ama normale göre uzun sürebilir ama içiniz rahat olsun kargo sürelerini hızlandırmışlar.
 
Teşekkürler, biraz bakınayım. Takip ettiğim diğer monitörlerin fiyatı epeyce yükseldi. Bu monitörü almayı planlıyorum. İndirimin bitmesine 1 saat var görünüyor. Benim gibi almayı planlayanların bilgisi olsun.
S2721DGFA modeli de Hepsiburada'da stokta. Ancak 4000 tl.
 
Son düzenleme:
Valla İtopya'dan aldım direkt. Hatta 100 stok vardı ilk alan ben oldum sanırım benden sonra 99 kaldı. Ölü piksel çıkmaz inşallah. Gerçi DH'de biri yazmış sorun çıkan bir modelde Dell ile iletişime geçmişler Dell direkt sıfır ürünle değişim sağlamış. İtopya yokuşa sürerse Dell ile iletişime geçilebilir doğrudan.
 
Süre dolunca indirim süresini aynı fiyattan 24 saate güncellediler. Yarın karar verip ya revize edilmiş modeli alacağım ya da İtopya'dan S2721DGF'i alacağım. Hatta Reddit'te okuduğuma göre S2721DGF alanlara S2721DGFA gönderildiği de olmuş. Tabii Türkiye için yüksek ihtimalle böyle değildir ama İtopya için de öyleyse İtopya'dan da alabilirim. Aradaki 400 tl'yi vermeye gerek var mı bilemedim.
 
Yine Reddit'te Dell'e ulaşanlar olmuş. Dell'den aldıkları cevap firmware güncellemesi yapıldığıymış. Paylaştıkları fotoğraflardan da bu görülüyor. Burada bir soru işareti yok fakat güncellemenin ne getirdiğini bilmiyorum. Birisi de hem firmware güncellemesi hem de AB için yeni gelen bir regülasyonla bir güç tüketim değişikliği/güncellemesi yapıldığını yazmış. İkisinin de tam olarak ne ifade ettiğini ben de anlayamadım.
 
bende aldım özelliklerine göre çok güzel duruyor itopyadan indirimden bu arada. merak ettigim baktıgım kadarıyla siyah ayarı biraz kötü gibiymiş dizi film izlerken sıkıntı oluyormu acaba @Ek01000
 

Yeni konular

Geri
Yukarı