Değer, gayet güzel monitör tatmin olursunuz.Arkadaşlar normalde Cooler Master GM27-FQS alacaktım ama uzun zamandır stok gelmiyor. Bu monitörü bu fiyata almaya değer mi?
Monitörün siyahları gösterme oranı nasıl tatmin edici mi ?Merhaba, şu anda aynı monitörü kullanmaktayım. Rtings degerlerini beğenerek aldım ve gayet de memnunum. Tam oyunculara göre bir monitör. Gerek IPS olması gerekse 165 Hz olması iyi ve FreeSync G-SYNC özelliği de var. Ben 2.el 3700'e almıştım, ondan ötürü emin olamadım bu fiyata.
Arkadaşlar normalde Cooler Master GM27-FQS alacaktım ama uzun zamandır stok gelmiyor. Bu monitörü bu fiyata almaya değer mi?
Kendim kullanıyorum 1 aydır çok güzel sadece eksileri harici hoparlör yok onun dışında özellikleri gayet güzel 165 Hz ve 10bit kullanabilmek için kutusundan çıkan DP kablosu ile kullanın. HDMI kablosunda 144 Hz 8 bit çalışacaktır. 5 adet profil özelliği var. Karanlık sahne oyun ve filmler için özellik var tatmin edici. Nano IPS ekran yapısı ve arkasında mavi LED ile güzel. Diket kullanım mevcut. Yükselik ayarı ve eğil oranları güzel.
Buyrun.Bu monitörde G-sync özelliği var mı kafam karıştı. Bazı yerlerde olmadığı belirtilmiş. Farklı versyonları mı var acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.