8.699 tl şuandaOldukca kaliteli bir monitor ama ne kadara alacaginiza bagli.
Hocam neredeyse yarı fiyatında satışa olan başka mağazalar var neden oraya bakıyorsunuz?
Ben indirim döneminde almıştım, memnunum. Soracağınız bir soru varsa cevaplayabilirim.
Ben indirim döneminde almıştım, memnunum. Soracağınız bir soru varsa cevaplayabilirim.
IPS monitorun dogasi geregi kontrastlar kotu bu monitorde de. Kontrast istiyorsan VA panel daha iyi tercih olur ama bu sefer de renk dogrulugu ve ghosting gibi sorunlar ortaya cikiyor.Forumda bir iki yerde okudum kontrast kötü diyenler var doğru mu?
Çok özür dilerim ürünler neredeyse tamamen aynı ben 1080p olanı size söylemişim. Sizin baktığınız sanırım 2k.Nerede var acaba bulamadım ben? Bundan bir ay önce 7.199 TL idi kaçırdım stok kalmadı.
Forumda bir iki yerde okudum kontrast kötü diyenler var doğru mu?
Evet 2k olan model.Çok özür dilerim ürünler neredeyse tamamen aynı ben 1080p olanı size söylemişim. Sizin baktığınız sanırım 2k.
Bu durumu kullanım amacınıza göre değerlendirmelisiniz bence. Ben sadece oyun ve iş amacıyla kullanıyorum. İlk aldığımda bir kısım ayarlar yapmıştım. Açıkçası beni rahatsız eden bir şey yok.Nerede var acaba bulamadım ben? Bundan bir ay önce 7.199 TL idi kaçırdım stok kalmadı.
Forumda bir iki yerde okudum kontrast kötü diyenler var doğru mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.