Dell S2721HGF - 27" 144 Hz 1 Ms monitör İncelemesi

Hocam dümdüz yerine oturtmayı dene bence, yani düz sokete kablo sokarken ne kadar zorlarsan zorla bence zarar vermezsin. Zaten dibine kadar oturunca daha fazla ne kadar bastırırsan bastır gitmeyeceği için bir zarar vermezsin.

Diğer türlü o temassızlık ve cızır cızır ses ileride başını ağrıtabilir.

Teşekkür ederim, kabloyu biraz sağ sol yaparak daha sert ittirdiğimde oturdu gibi. Cızırtı falan kalmadı

Hocam konudan baya geçmiş ama monitörü bende sizin bu konuyu açtığınız sıralar almıştım ve bu aralar cidden pişman ettiriyor beni sebebi oyunlarda böyle pikselleşme var gibi acaba sizde de böyle bir sorun var mı? Benim sorunum ya ekran kartından ya da monitörden emin değilim ama yüksek ihtimal monitör ile alakalı çünkü başka bir cihaza bağlayıp denedim yine aynı sorun vardı. Dediğim gibi sizde böyle bir sorun yaşıyor musunuz özellikle yüksek grafikli oyunlarda? Monitörün kronik sorunu mu yoksa sadece bende mi var emin değilim ona göre garantiye yollayacağım. @Semdulge

Merhaba. Ben monitörü sistemle birlikte satalı çok uzun zaman oldu. Ancak yüksek kalite oyunlarda hiçbir problem yaşamıyordum. Ekran kartından olmadığından eminseniz ve garantisi varsa servise gönderin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…