Dell streak 7 tablete nasıl ROM atılır?

Sadece indirmeyi deneyin, olmaz ise uygulamanın eski sürümlerini atacağım.

Bende eski sürümlerini indirip kullanıyorum ama o sürümler çok sorun arada kapatıyor.
Arada güncelleme diyor silip yüklemek zorunda kalıyorum.

Sadece herhangi vir sürümü indirme şansım var mı?
Varsa hemen indirmek istiyorum camera oldu elinize sağlık

Vir sürümü derken?

Ve son attığım ivcam çalıştı mı?

Son attığınızda çalıştı teşekkürler.
Bir sürüm olacaktı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
ben bunu indirsem ne sorun olur hocam.
Farklı yazılımlar ne sorun yapar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Sürümü nasıl bu kadar yükseltebilirim.
Vir sürümü derken?

Ve son attığım ivcam çalıştı mı?

Nasıl atığım sürüme yükseltebilirim.

Son düzenleme:

Attığınız ilk video başka bir tablet için, ikince video ROOT yapma videosu o sürümü yükseltmez ama ROOT ile Android sürümünü yüksek bir sürüm gibi gösterebilirsiniz Device Faker kullanarak.

Attığınız ilk video başka bir tablet için, ikince video root yapma videosu o sürümü yükseltmez ama root ile Android sürümünü yüksek bir sürüm gibi gösterebilirsiniz device faker kullanarak.

Peki nasıl yapacağım?

Tableti kamera olarak kullanma yöntemi olmadı mı? Bu işler biraz zor anlatması da.

Ben anlarım bulurum yöntemini siz canınız sağ olsun kamaera yaradı ama halen merak ettiğim şey acaba herhangi bir sürüm yükseltme yapabilir miyim ya da şu 4.2.2 yapabilir miyim?

Ben anlarım bulurum yöntemini siz canınız sağ olsun kamaera yaradı ama halen merak ettiğim şey acaba herhangi bir sürüm yükseltme yapabilir miyim ya da şu 4.2.2 yapabilir miyim?

Android 4.0 Jellybean buldum fakat artık çoğu uygulama Android 5.0 Lollipop istiyor. Hem zaten biraz zor iş cihazı brick edebilirsiniz de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…