Dell streak 7 tablete nasıl ROM atılır?

Vir sürümü derken?

Ve son attığım ivcam çalıştı mı?

Son attığınızda çalıştı teşekkürler.
Bir sürüm olacaktı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
ben bunu indirsem ne sorun olur hocam.
Farklı yazılımlar ne sorun yapar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Sürümü nasıl bu kadar yükseltebilirim.
Vir sürümü derken?

Ve son attığım ivcam çalıştı mı?

Nasıl atığım sürüme yükseltebilirim.

Son düzenleme:
Son attığınızda çalıştı teşekkürler.
Bir sürüm olacaktı.
ben bunu indirsem ne sorun olur hocam.
Farklı yazılımlar ne sorun yapar.

Sürümü nasıl bu kadar yükseltebilirim.

Nasıl atığım sürüme yükseltebilirim.

Attığınız ilk video başka bir tablet için, ikince video ROOT yapma videosu o sürümü yükseltmez ama ROOT ile Android sürümünü yüksek bir sürüm gibi gösterebilirsiniz Device Faker kullanarak.

Ben anlarım bulurum yöntemini siz canınız sağ olsun kamaera yaradı ama halen merak ettiğim şey acaba herhangi bir sürüm yükseltme yapabilir miyim ya da şu 4.2.2 yapabilir miyim?

Android 4.0 Jellybean buldum fakat artık çoğu uygulama Android 5.0 Lollipop istiyor. Hem zaten biraz zor iş cihazı brick edebilirsiniz de.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı