Dell streak 7 tablete nasıl ROM atılır?

Android 4.0 jellybean buldum fakat artık çoğu uygulama Android 5.0 lollipop istiyor. Hem zaten biraz zor iş cihazı brick edebilirsiniz de.

Olsun siz söyleyin nasılyapılcanı ben hallederim.
Android 4.0 jellybean buldum fakat artık çoğu uygulama Android 5.0 lollipop istiyor. Hem zaten biraz zor iş cihazı brick edebilirsiniz de.

Bir de şey şimdi uygulamaları eski sürümleri indiriyorum hepsinin en iyi sürümün bir altındamin version 4.0 yazıyor oyüzden işe yarar yani.
WhatsApp yükledim tarih saat hatası veriyor tarih saat bölgesinde TR yok GMT 3 olanların hepsini denedim olmuyor.

Son düzenleme:
Root atıp 4.0 yazısını 5.0 yapabilirsiniz ama versiyon yükselmez böyle yaparsanız olabilir YouTube'da
Bu konuya dair bayağı bir açıklama ve anlatımlı video var.

Bu yöntem çalışmayacaktır, sadece yazı değişecektir. Zaten o tür videoların yorumlarına bakarsanız herkes sadece yazı değiştiriyor sürüm yükselmiyor veya desteklenmeyen bir uygulamayı yükleyemiyorsunuz.

WhatsApp tabletler için desteğini çekti, sadece telefon ile kullanılabiliyor.

Hocam desteğini çektiyse saat kısmı niye geliyor acaba bir de tekrar söylüyorum tableti sürümünü nasıl 4.0 yaparım hatta4.2. 2 internete büsürü şey var tableti yapıyorlar nasıl yapacağım?
iPhone ile alakası yok, iOS ile Android çok farklı şeyler. Ve cydia bir işe yarıyor. :D.

Yok onu biliyrum iPhone 4 7.2.1 sürümünün yerine 11.3.4 yazıyor onu diyorum :)

Cihazın tam modeli nedir?

Ayarlar uygulamasından "cihaz hakkında" veya "tablet hakkında" kısmında girin ve model numarasını yazın ki cihaza uyumlu olan bir ROM bulabileyim. :)

Hemen atıyorum.

Hocam işe yaramaz onları biliyorum çalşmıyor. :(
Cihazın tam modeli nedir?

Ayarlar uygulamasından "cihaz hakkında" veya "tablet hakkında" kısmında girin ve model numarasını yazın ki cihaza uyumlu olan bir ROM bulabileyim. :)

Tam model Dell streak 7 hocam bende öyle billiyordum gene kontrol ettim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı