Dell teknik servis farklı monitör gönderiyor

Lonv

Yoctopat
Daha fazla  
Dün Dell teknik servisiyle konuştum şimdi yeni monitör gönderiyorlar ama gelen monitör AW2724HF olarak gözüküyor, benim monitör G2422HS modeliydi. Şimdi bu bende mi kalacak ya da yanlışlıkla mı gönderdiler. Söylemeli miyim?

Ürün için iade/değişim kararı çıktı ise, ve değişim olarak işlem görüyorsa sana ürünün muadili ve üst modelini göndermeleri gerekli. Gönderim yapacakları model ürününden farklı ise iletişime geçip sizden bu ürün için onay almaları gerkiyor. Gönderilen modelden memnun değilseniz iletişime geçmenizi tavsiye ederim.

Ürün için iade/değişim kararı çıktı ise, ve değişim olarak işlem görüyorsa sana ürünün muadili ve üst modelini göndermeleri gerekli. Gönderim yapacakları model ürününden farklı ise iletişime geçip sizden bu ürün için onay almaları gerkiyor. Gönderilen modelden memnun değilseniz iletişime geçmenizi tavsiye ederim.
üründen memmunumda onay falan istemediler geldiğinde sormayı düşünüyorum

Dell bazen muadil ürün yoksa üst modelini gönderebiliyor. Önceden de benzer durumları yaşayan arkadaşlar olmuştu. Endişe edecek bir şey yok.

Diğer markalarda pek görmediğim bir durum, bu onlara + katıyor. Marka kalitesi bu olsa gerek.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı