Dell XPS 13 9333 laptopa macOS nasıl kurulur?

Ekran kartı için Config'te düzenleme yapacaksınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Wi-Fi ve ses için hackintool indirip çeşitli sekmesini ve ses kısmını atın.
Touchpad için de touchpad markasını öğrenin, Windows'u hala silmediyseniz Windows üzerinden bakabilirsiniz.

İlginiz için teşekkür ederim. Benim donanımlar sıkıntı olacak gibi görünüyor. En iyisi Windows yüklemek gibi görünüyor. Çünkü sadece ekran kartı yüklemek 26dk video izledim yine de anlayamadım. Daha çok eksik driver var. Hepsi ile uğraşmak çok fazla zaman almak gibi görünüyor. Gerçekten ilginiz için teşekkür ederim.

Aslında o kadar da çok uzun zaman alacak şeyler değil, her neyse sizin kararınıza kalmış.

Windows yüklemeden önce tekrar denemek istedim. 3 saattir uğraşıyorum. Maalesef ekran kartını yükleyemedim. Videoda her denileni yapıyorum olmuyor. Bilgisayar nedense açılmıyor. Videoda ID numarasını adam ters yaz diyor sonra hazır aldım diyor anlamadım. Neler denedim olmuyor. Galiba başka bir sorun var. Driver yüklemek neden bu kadar zor oluyor. Bunun keşke basit bir program olsa yüklense.

Hocam o zaman bilgisayara geçince ben size bir EFI düzenleyip atayım, istiyorsanız yine Windows kurabilirsiniz hem touchpad, Ethernet, Wi-Fi modellerine de bakmış olursunuz.

Hocam o zaman bilgisayara geçince ben size bir EFI düzenleyip atayım, istiyorsanız yine Windows kurabilirsiniz hem touchpad, Ethernet, Wi-Fi modellerine de bakmış olursunuz.

Hocam Windows yüklemek istedim. İlk yüklemeden sonra böyle kaldı. Hiçbir şekilde açılmıyor. Sadece tekrar USB ile Windows yükleme yapabiliyorum. Sistem tekrar yeniden başlayınca böyle kalıyor.

Dosya Ekleri

• 20220709_145126.jpg
    20220709_145126.jpg
    181,4 KB · Görüntüleme: 21

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı