Delphi derslerini internetten izleyebileceğim en iyi kaynak

GemoSant

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Delphi ile uğraşmaya başladım. Ama nereden güzel bir şekilde dersleri takip edebilirim onu bilmiyorum. Youtube' daki videolara baktım. Pek öğretici değiller. Direk olarak siteden öğrenmek istiyorum.

Bu durumda yapman gereken en iyi şey yabancı kaynakları kullanman olacaktır. Çünkü her dilin, Kütüphanenin, Oyun motorunun derslerini yabancı kaynaklarda bulabilirsin ve çok iyi anlatıyorlar.

Bu işin sırrı ingilizce :D. Programlama ve ya herhangi bir dal konusunda Türkiye de kaynak kıtlığı var, Bende C++ ile oyun programlama konusunda kaynak sıkıntısı çekmiştim, Ama yabancı eğitim serilerini biraz izleyince bi şeyler öğrendim. :)

Bende izleyeceğim ancak YouTube' da "Yakin Kampus" adında bir kanal var. Orada gerçekten güzel türkçe dersler veriliyor. Ancsk delphi yok. :) Başvuru da yaptım kanala bekliyorum.

Hocam C#, Java, C++, Python, ... gibi daha güncel bir programlama diline yönelirseniz gelecek adına daha iyi bir seçim yapmış olursunuz. Karar sizin.

Java çalışıyorum zaten. Tavsiyen için teşekkürler ama bu dili tercih etmemin başka sebepleri de var. :)

İyi programlama dili diye bir şey yoktur, Bakıldığında bütün dillerin mantığı aynıdır, Önemli olan ilgilendiğiniz dili iyi bir şekilde öğrenmek ve algoritma kurabilmek.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı