Elektronik Delta GPS-1300CB 1300W Platinum Modüler Güç Kaynağı 4.999 TL!

https://www.akakce.com/power-supply...wt-1350-w-gen-5-atx-3-0-fiyati,937689638.html şunu alıp geçilsin kafa rahat miss 😅.

O zaman alacaklar için İyzico ile cashback kampanyası mevcut. Neredeyse aynı fiyata geliyor.

O zaman hiç düşünülmesin.

Ben donanım arşivinde bu durum hakkında uyarı veren bayağı arkadaş gördüm, muhtemelen kronik bir problem. Bende ilk bu sorunu eski konulardan birinde görmüştüm gene aynı forumda. PSU hakkında konu açınca gene aynı sorundan bahsedip farklı PSU önermişlerdi. @Andar Han hocam belki konu hakkında bilgisi vardır.

Şunu da söyleyeyim bu PSU'yu öneren gene birçok arkadaş var, bende emin değilim kronik olup olmadığından.

@miçobaba Cratos konusunda, diğer forumlarda bazı konulara denk geldim fakat voltaj düşmesi olarak 11.90V gibi bir değer ifade edilmiş ki zaten 1000W modelin Cybenetics testinde de 11.96V ile açılıp %110 yükte 11.92V olduğu görülüyor. Ayrıca %110 ile %10 yük arasındaki voltaj değişimi gayet az ki bu da regulasyon yönünden dengeli olduğunu gösteriyor.

Misal MSI A1250GL modelinde %10 yükte 12.1V, %110 yükte ise 11.92V ki Cratos'a göre 12V kanalı regülasyonu konusunda daha kötü olduğunu görebiliyoruz. Bu modelin değerlerinde de bir sorun yok tabii ama sadece bu veri ile seçecek olsam yine Cratos derdim.

Verilerin okunmasındaki mantığın anlaşılabilmesi açısından faydası olur umarım.

@Dead Internet Theory Enermax D.F.X. her türlü daha iyidir.

Son düzenleme:
Merhaba alan varsa beni bilgilendirir mi? Bunu çift cpu lu anakartta kullanmayı planlıyorum ama görsellerde çıkışları yok o yüzden karamsardayım.

Kaliteli bir markadır kendileri ayrıca telekomünikasyon firmalarının baz istasyonlarında bulunan güç ünitelerini de üretmekte. Yani adamların nasıl işi PSU zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı