Elektronik Delta GPS-750HB Modüler PSU 2.688 TL

Gainward Python 3 5060 Ti 16 GB.
1764088936726.png

Düz PCI-e 8 pin girişli bir model. Uyumlu.

Sırf yardımcı olmak için sana cevap yazan birinin mesajının altına hangi kafa yapısıyla beğenmedim ifadesi koydun merak ettim. Sen platiniumu filan da boşver toryum magnezyum sertifikalı psu varsa onlardan al aşağısı sana yaramaz.

Tam modüler istendiği için gold olanı önerdim platiniumun tam modülerini alacaksa gitsin onu alsın. Ama gören de gold olanı tü kaka sanır. Platinium varken alınmaz ne demek.

Benim 17 yıllık tam modüler 650W gold psu nun uzunluğu 15,5 cm. Konudaki 19 cm olan psu 1986 yılının bileşenlerini mi kullanıyor.
Kişisel algılamana gerek yok yorumun yanlış olduğu için beğenmedim yorumunu.Yardımcı olmak istiyor olabilirsin niyetin iyi olabilir ama bu konuyu sonradan okuyacak insanlar için de doğru mantıklı yorumlar yapmak gerek.
Güç verimliliği farkı olduğu için birkaç malzeme de farklı olacak elbet ben de kalite olarak eksiği yok diyorum. Tam modüler psu larda soketler gövdede olduğu için iç dizaynı ona göre olur o kadarı normal yani
Güç verimliliği ile malzeme kalitesi doğru orantılı değildir.Gold olup a tier iç malzeme kullanan modeller var.Ayrıca tam modüler güç kaynaklarının büyük olması hakkında dediğin de yanlış.Şuanki tam modülerler arasında 19 cm çok istisna.Ama gold olanı aldım kasam 24 cm'e kadar destekliyormuş ve kabloları sıkıştırmak istemiyorum,kötü görünüyor o yüzden kaliteden biraz feragat ettim.Gerilmeye gerek yok dostum.

Eski olması her zaman uzun olacağı anlamına gelmiyor fakat bu modelde durum böyle; platform buna uygun değil. Çin forumlarına baktığınızda da insanların özellikle 190 mm uzunluk nedeniyle modeli eleştirdiğini görebilirsiniz. Günümüzde 190 mm bir PSU, aşırı yüksek bir watt değeri yoksa pek iyi karşılanmıyor.

Eki Görüntüle 2610586

Eki Görüntüle 2610589

Hiçbir zaman da Gold modele ‘berbat’ demedim. Sadece iç bileşen olarak da biraz daha düşük bir model.

Aynı şekilde hiçbir yerde ‘alınmaz’ da demedim. ‘Alınabilirliği neredeyse yok’ demek ile ‘alınmaz’ aynı şey değil.

17 yıl nasıl oluyor bu arada? Modelini belirtir misiniz?
Hah onu diyorum işte bu iş eski komponentlerin büyük olması işi değil üretici nasıl tasarladıysa o. Bu psu güncel bir cihaz üretici öyle uygun görmüş öyle üretmiş. Bu mantıkla benim 17 yıllık psu nun yarım metre olması lazımdı.

17 yılın neyine şaşırdın ki. Psu yu 2008 de aldım markası High Power etiket soyulduğu için modeli tam bilemiyorum. Süs diye duran 99 model pentium 2 makinem var ondaki psu bile sağlam. Eskiler evladiyelik.

Alınabilirliği neredeyse yok ile alınmaz arasında yüzde 1 oynuyor üstadım yani yüzde 99 alınmaz demissin zaten. İyi forumlar

Kişisel algılamana gerek yok yorumun yanlış olduğu için beğenmedim yorumunu.Yardımcı olmak istiyor olabilirsin niyetin iyi olabilir ama bu konuyu sonradan okuyacak insanlar için de doğru mantıklı yorumlar yapmak gerek.

Güç verimliliği ile malzeme kalitesi doğru orantılı değildir.Gold olup a tier iç malzeme kullanan modeller var.Ayrıca tam modüler güç kaynaklarının büyük olması hakkında dediğin de yanlış.Şuanki tam modülerler arasında 19 cm çok istisna.Ama gold olanı aldım kasam 24 cm'e kadar destekliyormuş ve kabloları sıkıştırmak istemiyorum,kötü görünüyor o yüzden kaliteden biraz feragat ettim.Gerilmeye gerek yok dostum.
Madem yorumum yanlış madem güç verimliliği ile malzeme kalitesi doğru orantılı değil o zaman neyi soruyosun. O zaman niye gold mu alayım platinium mu alayım diye danışıyosun. Bu kadar biliyorsan git beğendiğini al.

Ben bişey yazdım ama başkasının yazdığı sana daha teknik geldi sen de onu kabul görüp benim dediklerimi mantıksız ilan ettin. Senin bişey bildiğin yok. Ben bilmediğim hiç bişey için konuşmam.
Gerilmekle alakası yok burası sosyal medya neyine gerileyim. Kim ne derse ona göre yazarım biter gider.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı