Elektronik Delta GPS-750HB Modüler PSU 2.688 TL

• Konuyu başlatan 815867
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 548
Gainward Python 3 5060 Ti 16 GB.
1764088936726.png

Düz PCI-e 8 pin girişli bir model. Uyumlu.

Sırf yardımcı olmak için sana cevap yazan birinin mesajının altına hangi kafa yapısıyla beğenmedim ifadesi koydun merak ettim. Sen platiniumu filan da boşver toryum magnezyum sertifikalı psu varsa onlardan al aşağısı sana yaramaz.

Tam modüler istendiği için gold olanı önerdim platiniumun tam modülerini alacaksa gitsin onu alsın. Ama gören de gold olanı tü kaka sanır. Platinium varken alınmaz ne demek.

Benim 17 yıllık tam modüler 650W gold psu nun uzunluğu 15,5 cm. Konudaki 19 cm olan psu 1986 yılının bileşenlerini mi kullanıyor.
Kişisel algılamana gerek yok yorumun yanlış olduğu için beğenmedim yorumunu.Yardımcı olmak istiyor olabilirsin niyetin iyi olabilir ama bu konuyu sonradan okuyacak insanlar için de doğru mantıklı yorumlar yapmak gerek.
Güç verimliliği farkı olduğu için birkaç malzeme de farklı olacak elbet ben de kalite olarak eksiği yok diyorum. Tam modüler psu larda soketler gövdede olduğu için iç dizaynı ona göre olur o kadarı normal yani
Güç verimliliği ile malzeme kalitesi doğru orantılı değildir.Gold olup a tier iç malzeme kullanan modeller var.Ayrıca tam modüler güç kaynaklarının büyük olması hakkında dediğin de yanlış.Şuanki tam modülerler arasında 19 cm çok istisna.Ama gold olanı aldım kasam 24 cm'e kadar destekliyormuş ve kabloları sıkıştırmak istemiyorum,kötü görünüyor o yüzden kaliteden biraz feragat ettim.Gerilmeye gerek yok dostum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı