Elektronik Delta PSU'lar Stokta!

• Konuyu başlatan 815867
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 744
Gold olana sahibim, ürün çok büyük çoğu kasaya sığmaz. Platinum alın geçin derim hem küçük hem daha iyi iç malzemeye de sahipmiş zaten. A tier bir PSU bu fiyata kaçmaz. Yeni nesil olmaması ve modüler olmaması dışında hiçbir sorunu yok ürünün.
Güncelleme: Platinum bitmiş bile.

Hocam sesi nasıl fan ses yapıyor mu?

@yusuf7878 Hocam Modüler olan ile Non-modüler olanın pek bir yerde farkları belirtilmemiş. Bildiğiniz kadarı ile bizleri bilgilendirir misiniz? Sonradan alacak olan arkadaşlar olursa bilgilensinler.

Non-modular olanın filtrelemesinde sadece polimer capXon azınlık olarak var. Polimer olduğundan dolayı pek de sorun değil. Polimerler elektrolitler gibi kaçırmıyor. Modüler olanda Su, scon, Ltec ve capxon daha yoğun. Ayrıca elektrolit olarak da varlar. Yani modüler versiyon daha kötü iç bileşen anlamında. Ayrıca 190mm.

Platinum 850W olan modelde galiba bir adet 4+4 pin cpu kablosu varmis, bir de videoda denk geldim kutu icinden 6 pin to 4+4 pin dönüştürücü cikiyormus. Bu dogru mu?

Non-modular olanın filtrelemesinde sadece polimer capxon azınlık olarak var. Polimer olduğundan dolayı pek de sorun değil. Polimerler elektrolitler gibi kaçırmıyor. Modüler olanda su, scon, ltec ve capxon daha yoğun. Ayrıca elektrolit olarak da varlar. Yani modüler versiyon daha kötü iç bileşen anlamında. Ayrıca 190mm.

Hocam bu 190 mm yatay mı yoksa uzunluk olarak mı? Uzunluk olarak sığıyor ama genişlik olarak sığmayacak benim kasaya.

Hocam bu 190 mm yatay mı yoksa uzunluk olarak mı? Uzunluk olarak sığıyor ama genişlik olarak sığmayacak benim kasaya.

Uzunluk. Genişlik zaten standart güç kaynaklarında.

1764684450270.png

Platinum 850W olan modelde galiba bir adet 4+4 pin cpu kablosu varmis, bir de videoda denk geldim kutu icinden 6 pin to 4+4 pin dönüştürücü cikiyormus. Bu dogru mu?
Evet. Çoğu modelde o şekilde.

Hocam emin olmamakla birlikte galiba 6 adet 8 pin kablosu varmis ama bu kablolarin zincir formati nedir? 3'er tane kablo olup da her birinde 2 adet 8 pin mi bulunuyor yoksa tam tersi 2'ser kablo olup da her kabloda 3 adet 8 pin mi var? Bir de PSU'nun ozelliklerini tam olarak net sekilde ogrenebilecegim bir kaynak var midir? Kendi sitesine falan baktim ama pek bir şey bulamadim.

Hocam emin olmamakla birlikte galiba 6 adet 8 pin kablosu varmis ama bu kablolarin zincir formati nedir? 3'er tane kablo olup da her birinde 2 adet 8 pin mi bulunuyor yoksa tam tersi 2'ser kablo olup da her kabloda 3 adet 8 pin mi var? Bir de PSU'nun ozelliklerini tam olarak net sekilde ogrenebilecegim bir kaynak var midir? Kendi sitesine falan baktim ama pek bir şey bulamadim.

3 tane tek kablo var. Onların üzerinde de teker teker var. Toplamda 6 oluyor. Bir de 1 tane PCI-e çıkışı 2. kanala bağlı. Öbür ikisi 1. kanala. O kısım 350 - 400W çeken GPU'lar için bayağı önemli.

Eki Görüntüle 2614667

Harikasiniz hocam çok sağ olun benim kasa da 25 cm e kadar destekliyor imiş. Genişlik olsa idi 18 de kalmıştık eyvallah.

Eki Görüntüle 2614667

Son olarak hocam vaktinizi alıyorum fanları nasıl seslimi çalışıyor. İkisinden birisni alacağım modülerden yana alacağım şu anda.

Son düzenleme:
Son olarak hocam vaktinizi alıyorum fanları nasıl seslimi çalışıyor. İkisinden birisni alacağım modülerden yana alacağım şu anda.
%50 yüke kadar duyacağınız pek sanmam. 750RPM'de dolaşıyor fan oraya kadar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı