Delux M700BU alınır mı?

Hocam hala kullanıyorum tavsiye kesinlikle ederim sıkıntısını görmedim şimdiye kadar gayet iyi mouse ama bir tık kir tutuyor o kadar.

Hocam biraz hortlattım konuyu fakat bende bu modeli almak istiyorum hala kullanıyor musunuz kullanıyorsanız memnun musunuz?

Yazılımı var mı iş görür mü bende alacağım ona göre almışken yazılımıda olan bir mouse almak istiyorum.

Yazılımı var DPI ayarı Hz ayarı renk ayarı macro ayar lod ayarı tuş atamaları parametre ayarlamaları feln yapabiliyorsun merak ettiğin bir soru varsa sorabilirsin 4 aydır kullanıyorum fareyi.

Yazılımı var DPI ayarı Hz ayarı renk ayarı macro ayar lod ayarı tuş atamaları parametre ayarlamaları feln yapabiliyorsun merak ettiğin bir soru varsa sorabilirsin 4 aydır kullanıyorum fareyi.
Hocam valorant için kullanacağım hafif bir mouse arıyorum takılma yapmayacak ağır olmayacak bir mouse olması yeterli önerir misiniz

Hocam Valorant için kullanacağım hafif bir mouse arıyorum takılma yapmayacak ağır olmayacak bir mouse olması yeterli önerir misiniz?

Pardon hocam yeni gördüm mouse çok hafif 67 gramdı sanırsam ve skatezleri çok iyi başlarda, sonralardan skatez değiştirebilirsin yedek skatez gönderiyorlar zaten ben memnunum fiyatına göre çok iyi mouse.

Bunun yerine Glorious alın.

Neye göre hocam?

Pardon hocam yeni gördüm mouse çok hafif 67 gramdı sanırsam ve skatezleri çok iyi başlarda, sonralardan skatez değiştirebilirsin yedek skatez gönderiyorlar zaten ben memnunum fiyatına göre çok iyi mouse.

Neye göre hocam?
3327 olan modeline demiştim ben. 3389 modeli olduğunu şimdi fark ettim. Tek sıkıntı, bazıları Kailh 4.0 switchlerin double click yaptığını söylemiş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı