Peki 700 TL bütçeye daha iyi bir mouse var mı?Alınır ama Click latencysi yüksek diye biliyorum alırken bunu göz önünde bulundurun.
Palm tutuyorsanız XPG Slingshot var ergo yapıda.Peki 700 TL bütçeye daha iyi bir mouse var mı?
Tutuş şeklim Claw.Palm tutuyorsanız XPG Slingshot var ergo yapıda.
700 TL'ye pek bir şey yok. Vardır ama şu anda uzun zamandır bu konuda bir öneride bulunmadığım için hatırlayamıyorum. Bütçe kaça çıkar?Tutuş şeklim Claw.
Peki 700 TL bütçeye daha iyi bir mouse var mı?
Tamamdır bekliyorum, IPS değeri benim için önemli.Maalesef hocam bu seçimden sonraki zamlar her şeyi allak bullak etti. Ne önereceğimi şaşırıyorum bazen fiyatlardan dolayı.
Şuna bakılabilir gibi ama scroll tuşunda gıcırtı yapabiliyor bazı kişilerde gördüğüm kadarıyla.
İncelemesi şurada.
![]()
SteelSeries Prime Review
The SteelSeries Prime is a great wired gaming mouse. It's very lightweight and has an ergonomic right-handed shape well-suited for all grip types and most hand s...www.rtings.com
Yarın yeni fiyatlara bakayım rahatça önerilecek bir şeyler bulabilirsem sizle de paylaşırım.
1000'i zorlarım.700 TL'ye pek bir şey yok. Vardır ama şu anda uzun zamandır bu konuda bir öneride bulunmadığım için hatırlayamıyorum. Bütçe kaça çıkar?
1000'i zorlarım.
Wireless mı bu?![]()
DARMOSHARK N3 Kablosuz Gaming Mouse - Kailh GM 8.0 - PAW 3395 - Beyaz
ÜRÜN AÇIKLAMASIDarmoshark N3, üst düzey, verimli bir optik sensöre sahip yepyeni, üç modlu bir kablosuz oyun faresidir. Farenin hafif ergonomik şekli, güvenli bir tutuş ve akıcı hareket sağlar!N3 farede kullanılan yenilikçi Kalih mikro anahtarları, hızlı tıklama tepkisi ve 80 milyon tıklamaya...shop.connectgame.com.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.