Deluxe 5T10-RTX3060 alınır mı?

B560 olabilir.
3200 MHz veren herhangi bir CL16 model RAM seçebilirsin markasına göre fiyatları da değişir kafana göre seç.

Hocam fiyatta 1 k artış söz konusu bütçemi aşıyor sistemdeki anakart idare etmez mi bir süre ne gibi eksileri olur veya ne gibi bir sorun çıkarır?

3060 Ti sistem tercih et bence.

Hocam onu tercih ettim zaten sizin de önerilerinizi beklerim hangi anakart tercih edilmeli sizce?
BIOSTAR anakartı kullanmanı önermem kimsenin de önereceğini sanmıyorum.

ASUS Prime H510M nasıl peki hocam tercih edilir mi?

Hocam onu tercih ettim zaten sizin de önerilerinizi beklerim hangi anakart tercih edilmeli sizce?

ASUS Prime H510M nasıl peki hocam tercih edilir mi?

ASUS Prime B560-Plus Intel LGA1200 DDR4 ATX Anakart​

2 tane M.2 yuvası var. Güzel bir kart.

Hocam 17k fiyat bandında kalmaya çalışıyorum da ASUS Prime H510M-E tercih edilirse ne gibi sorun yaşarım veya ne gibi eksileri var?

O anakart 1 tane M.2 yuvası var. Bunun dışında anakart 3200 MHz RAM hızlarını destekliyor. Karta 64 GB RAM koyabiliyorsun. Bu 64 GB çok büyük sorun değil. Günümüzde zaten 3200 MHz'den aşağı koymayın. 32 GB bütçe varsa kullanın. İş görebilecek bir kart ben 1 tane M.2 yuvası ve 2 tane bellek yuvası olması bana biraz eksi geldi. Kullanırken sorun yaşayacağını sanmıyorum. Bu anakarta RAM alırken 3200 MHz'den aşağı RAM almazsan iyi olur. Yukarısını desteklemiyor. Son olarak sıvı soğutucu autopump var mı onu tam göremedim. Biraz daha bakim. Kullanım kılavuzunu bulamadım. Sıvı soğutucu bağlantısına bakacaktım. Başka yere bağlama diye. Müşteri izmetlerine onu sor. Anakart ta siyah olduğu için yazıları tam okuyamıyom. Kullananlar memnun. Alınır. RAM olarak 3200 MHz'den yukarı aşağı RAM alma onun dışında güzel iş görür.

Son düzenleme:
O anakart 1 tane M.2 yuvası var. Bunun dışında anakart 3200 MHz RAM hızlarını destekliyor. Karta 64 GB RAM koyabiliyorsun. Bu 64 GB çok büyük sorun değil. Günümüzde zaten 3200 MHz'den aşağı koymayın. 32 GB bütçe varsa kullanın. İş görebilecek bir kart ben 1 tane M.2 yuvası ve 2 tane bellek yuvası olması bana biraz eksi geldi. Kullanırken sorun yaşayacağını sanmıyorum. Bu anakarta RAM alırken 3200 MHz'den aşağı RAM almazsan iyi olur. Yukarısını desteklemiyor. Son olarak sıvı soğutucu autopump var mı onu tam göremedim. Biraz daha bakim.

Hocam kısa bir süre 16 GB CL16 RAM kullanacağım ve yine kısa bir süre M.2 SSD tek yuvada 500 GB idare edecektir benim için siz ne düşünüyorsunuz? Hocam söylediğiniz sıvı soğutmayı bende göremedim seçeneklerde. Bir de monitör tavsiyeniz var mıdır? Teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı