Demir doğrama atölyesinde ne üretebilirim?

vakkoyun

Hectopat
Katılım
31 Ağustos 2020
Mesajlar
98
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, şu an işsizim ve babamın demir doğrama atölyesi var ama zor günlerden geçtiğimiz için işlerimiz durgun bende bu durumu değerlendirip iş olmayan atölyede internet üzerinden satılabilecek ürünler üretip satmayı planlıyorum fakat ne üretebilirim karar veremiyorum.
Öncelik basit ve seri satılabilecek ürünler olmalı önerisi olan arkadaşları yorumlar bölümüne bekliyorum olur olmaz demeyin konu konuyu acar belki bana yardımcı olursunuz teşekkürler.
 
Demir çelik sektörü şu an çok güzel para ediyor hurdası bile 2019'da 2 iken bugün 7'ye çıktı.

Evet öyle ama şu an hurda malzeme çıka bilmesi için atölyenin çalışması lazım ve ben ne üreteceğimi bulamadım halen mesela en basitinden kapı tutamak kolu maliyeti 1 TL satışı 10 TL bu tarz seri ürünler düşünüyorum.
CNC mi hocam? Çok büyük para var eğer CNC işleriyse, bilgin olsun.

Maalesef CNC değil spor aletleri basketbol potası body aletleri kapı pencere gibi ürünler üretiyorduk ama iş yok maalesef atölyemiz boş.
Kendim bir sürü para verdiğim için dambıl, ağırlık plakası satılır diye düşünüyorum.

Spor malzemeleri şu an gitmiyor kardeşim önerin için teşekkürler ama sen sporla ilgileniyorsun aklına hiç küçük demirden olan olmazsa olmaz çok kullanılan bir ürün geliyor mu mesela sana şu an yazarken aklıma mekik yardımcısı geldi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı