Demon Slayer 5. sezon yeni bölüm gelecek mi?

yiğitkerim

Decapat
Daha fazla  
Selamlar. Demon Slayer'ı 5.sezonu Full bittikten sonra izleyecektim baktım en son 2 hafta önce yeni bölüm gelmiş. 8. bölümden sonra başka bölüm gelecek mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğruluk ve yanlışlık payı var. Sezon bitmedi ama 2024'te farklı bir bölüm yayınlanmayacak. 3 farklı filmi (arc) devam bölümü olarak yayınlayacaklar. İlk film 2028'de gelecek diye okudum.
Bu sezon Kimetsu no Yaiba: Hashira Geiko-hen 8 bölüm olacak ve 3 devam filmi Kimetsu no Yaiba Movie: Mugen Jou-hen adı altında çıkacağı için sezon bitmiş sayılmaz mı?

Bu sezon Kimetsu no Yaiba: Hashira Geiko-hen 8 bölüm olacak ve 3 devam filmi Kimetsu no Yaiba Movie: Mugen Jou-hen adı altında çıkacağı için sezon bitmiş sayılmaz mı?
Hani kimine göre sezon aynı yıl içerisinde yayınlanan bölümler bitince biter, kimine göre de işledikleri konu bitince. Biraz göreceli kavramlar. Amacım bu doğru şu doğru yerine genelde 11-12 bölüm olan serinin devamının bu şekilde geleceğini anlatmaktı.
Derdim kimsenin yanlışını bulup düzeltmek değil. Umarım meramımı anlatabilmişimdir.

Sezon bitti. Kalan kısımlar için 5.sezon çıkmayacak. Ufotable stüdyosu 3 tane film ile Demon Slayer'ın mangasının kalan kısımlarını tamamlayacaklarını söylediler. Filmlerden birisi Akaza vs Tanjiro ve Giyu, - İnosuke,Kanao, Shinobu vs doma. İkincisi Gyomei ve Sanemi vs Kokushibo. Üçüncüsü ise hashira's vs Muzan şeklinde olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı