Rehber Demon's Souls RPCS3 60+ FPS ve Mod

Hocam seste aşırı derecede yankı ve takılma var nasıl çözerim?

Son düzenleme:
İlk bölümde oluyor maalesef onu bende düzeltemedim. Fakat ikinci bölüme geçildiğinde yankı düzeliyor nedense.
Peki takılma sorunu da düzeliyor mu? Ses bildiğiniz çiftlenerek geliyor takıldığından dolayı.

Peki takılma sorunu da düzeliyor mu? Ses bildiğiniz çiftlenerek geliyor takıldığından dolayı.
O kadar fazla olmuyordu bende. Ses sekmesindeki ayarlardan oynayın belki düzeltirsiniz.

@Cthulhussy

Sanırım çözümü buldum. Vsync kapatıp Advanced kısmından VBlank'ı 60 Hz al. Böyle yapınca giriş kısmındaki yankı düzeldi bende.

Son düzenleme:
RDR 1'i 60 FPS oynamak için bu ayarlar iş yapar mı?

Xenia emulator kullanıp Xbox ile oynayın PS3 emulator çok stabil değil.

Halihazırda oynuyorum ancak İngilizceden çevirerek oynamaya üşeniyorum Türkçe yama filan yok mudur?

60 FPS konusunda monitör 180 Hz 180 FPS kilitleniyor V-Sync'den dolayı V-Sync kapatıp FPS kilidi koyuyorum olmuyor yüksek FPS'de koşunca yavaşlıyor kamera hızlanıyor filan FPS sınırını 60 yaptım olmuyor ne yapacağım? Unlock FPS patch kapattım.

Son düzenleme:
Unlock FPS'i açman lazım her şartta. Advanced kısmında VBlank Frequency 120 yapıp Vsync açarsan 60'a kitlenir.

Dark Souls'lar kadar kaliteli mi bu oyun? Bu kadar uğraşa değer derseniz indireceğim.

Dark Souls'lar kadar kaliteli mi bu oyun? Bu kadar uğraşa değer derseniz indireceğim.
Elbette kaliteli bir oyundur. Gerek mekanikleriyle, gerekse de türün oluşmasını sağlaması ile kesinlikle oynanmalıdır. Çıktığı dönemde sonradan değeri bilinip GOTY olmuşluğu bile var. Tabii Dark Souls serisi kadar akıcı mekaniklere sahip değil. Remake oynama şansın yoksa PS3 versiyonu hala oynanabilir taş gibi oyundur.

Rehberde ilgili modları da indirirsen daha güncel bir seviyeye yaklaşıyor. Artık çoğu PC emülatörde bu oyunu 4K oynattığı için Dark Souls Remastered'a çok yakın bir görüntü sunuyor. Hatta texture kalitesi olarak bence ondan daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…