Rehber Demon's Souls RPCS3 60+ FPS ve Mod

NPS dediğiniz yerin mantığı nedir? Sonuçta korsan bir platform değil mi? Önermenizin yasak olması gerek bu forumda.
Kendisi önermedi zaten ben sordum o da cevap verdi. Ayrıca Technopat emülatör ile oyun oynama konularında herhangi bir yaptırım uygulamıyor ki zaten satışı olmayan bir ürün korsan kullanım olmaz kafasında Technopat.

NPS dediğiniz yerin mantığı nedir? Sonuçta korsan bir platform değil mi? Önermenizin yasak olması gerek bu forumda.
Ben herhangi bir şey önermedim, arkadaş sordu ve cevapladım. Ayrıca oyun alınmıyor ben ne yapayım? Mecburi bir durum var ortada. Ortada bir rehber ve emek var bu şekilde çıkıp mesaj yazmanız hoş değil. Şikayetiniz varsa raporlayın.

Ben herhangi bir şey önermedim, arkadaş sordu ve cevapladım. Ayrıca oyun alınmıyor ben ne yapayım? Mecburi bir durum var ortada. Ortada bir rehber ve emek var bu şekilde çıkıp mesaj yazmanız hoş değil. Şikayetiniz varsa raporlayın.
Bende merak ettiğim için sordum bu kadar sert çıkmanıza gerek yoktu. Ona göre indirecektim.

Bende merak ettiğim için sordum bu kadar sert çıkmanıza gerek yoktu. Ona göre indirecektim.
İndirebilirsiniz, Sony sunucularından çekiyor direkt. Engellese Sony engellerdi zaten. Keşke olsa da alsak şu şaheser oyunu.

Rehber ile başarılı bir şekilde açtım oyunu ancak kontrolcüye sahip olmadığımdan kontroller epey sıkıntı benim için, E ile hafif saldırı yapıyorum kamerayı fare ile kontrol ettiremiyorum :D
Aslında RPCS3 içinde klavye atamaları var ayarlayabilirsiniz. Öyle olmazsa eğer klavyeyi kontrolcü yapan başka programlar var reWASD gibi ancak ücretli.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Shahdee hocam DMC3: SE (Ubisof'un portladığı DMC3) için klavye mouse ayarları rehberi yapabilir misiniz? Eğer yapacaksanız cuma günü oyunu alacağım bedavadan oynatabilirim.

@Shahdee hocam DMC3: SE (Ubisof'un portladığı DMC3) için klavye mouse ayarları rehberi yapabilir misiniz? Eğer yapacaksanız cuma günü oyunu alacağım bedavadan oynatabilirim.
Demons Souls rehberindeki adımların aynısını uygulayın. Oyun fark etmeyecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı