Rehber Demon's Souls RPCS3 60+ FPS ve Mod

Bu versiyonlardan herhangi birine spesifik olarak ulaşamadım. Sadece RPCS3'ün kendi sitesinde olan tek bir Windows versiyonuna ulaşabildim. Bu versiyonlara nasıl ulaşabilirim?
Link veremiyorum korsan yasak, "Hayır-Ödemek-İstasyon" sırayla bu kelimeleri ingilizceye çevir ve boşluksuz yaz o siteye girip oyunu arat oradan indir.

Hepsini okuyamadım ama güzel rehber olmuş gibi elinize sağlık.
The Amazing Spiderman 1'i denediniz mi?

Hepsini okuyamadım ama güzel rehber olmuş gibi elinize sağlık.

O zaten PC'de var ve çok oynamaya değer bir oyun değil 2.sini oynamanız daha iyi olur ayrıca yanlış hatırlamıyorsam RPCS3 ile performans sıkıntıları yaşatıyor.

1'i malum bir yerden indirince virüslü çıkıyor ondan.
Biliyorum aslında ama zaten çok gerekli bir oyun değil gibi yine isterseniz XBox 360 emülatörüne bir bakayım iyi çalışıyor muymuş.

Baktım o da stabil değil hatta PS3 emülatöründen de betermiş hiç açmıyormuş. Siz yine indirin PS3 için, sisteminiz güçlüyse oynarsınız eh işte seviyesinde.

RPCS3 uyumluluğunda "Playable" yani oynanabilir olarak etiketlenmiş. Ancak ben denemedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RPCS3 uyumluluğunda "Playable" yani oynanabilir olarak etiketlenmiş. Ancak ben denemedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

nps sitesindeki rom playable değildi yanlış hatırlamıyorsam.

1737988371214.png

Hocam bu ne anlama geliyor?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı