Yalakalık yapacağım diye naptığını bilmiyor.Böyle spamlayacak mısın her sayfaya?
Yalakalık yapacağım diye naptığını bilmiyor.Böyle spamlayacak mısın her sayfaya?
@AYDNd arkadaş en kolay deneme ile gelip hava atıyor. Hadi onu da geçtim mevcuda ve ortalamaya bakar mısınız?
Hile ile yapmasaydın kesinlikle sana da aynı şeyleri yazardım tek kişi,kolay bir sınava girmiş bile olsaydınız.Eğer öyle bir şey yaparsanız ilk beni etiketleyiniz.Adamın amacı kendi ağzıyla söylediği şekilde rakiplerinin moralini bozmak ve rakip elemek. Bana göre itemim nasıl skinim nasıl diye konu açan insanlar bin kat masumdur.
Bu arada öğeyi denetle ile fullemiş gibi göstermek zor değil bakın ben de 1. oldum yersen : D
Eki Görüntüle 1802383
Bu arada sen de aynı karakterde biriymişsin kime anlatıyorsam.
Eki Görüntüle 1802386
Kopya olabilir. Öğeyi denetle olabilir. Umrumda değil ki bu dediklerim olabilir. Burada önemli olan kimsenin psikolojisini bozmaya çalışamaz bu hoş bir emel değil. Belki ondan bile küçüksünüz daha yayınları bilmiyorsunuz. Kolay yayını fulleyeyim ego kasayım ne güzel. Kişilik meselesi. Ben hiçbir zaman hava atmadım iyi yaptığımda.Sınava tek kişi girmiş bile olsa yine aynı şeyleri söylerdim. Sınav puanı ile hava atabilir. Para ile almadığı sürece, kopya ile yapmadığı sürece fikrim değişmez. Keşke herkes bak ben de yaptım ne olmuş diyebilse. Yani forumda bugün 1000 kişi bak ben de 500 tam puan yaptım emeğimle diye konu açsa etiketlesin tek tek tebrik ederim. Sınav kolaymış 1 kişi 1000 kişi girmiş ben ona bakmıyorum. Hepsin de ayrı ayrı emek mevcut. Tek umurumda olan kopya ve para ile yapılmamış olması.
Bunu bana yazmadığını umuyorum aynı şeyi sen de yap.Bak sadece okul sınavı için demiyorum herhangi bir başarı ilk beni etiketle.Tek şartım para ve kopya hariç olması.Kolay zor umrumda değil yani.Yalakalık yapacağım diye naptığını bilmiyor.
Kopya olabilir. Öğeyi denetle olabilir. Umurumda değil ki bu dediklerim olabilir. Burada önemli olan kimsenin psikolojisini bozmaya çalışamaz bu hoş bir emel değil. Belki ondan bile küçüksünüz daha yayınları bilmiyorsunuz. Kolay yayını fulleyeyim ego kasayım ne güzel. Kişilik meselesi. Ben hiçbir zaman hava atmadım iyi yaptığımda.
Sana yazmadım ama o yolda ilerliyorsun. Zaten 498 puan aldım bir denemede, LGS'de matematigi fulledim. Ama ego kasmaya ihtiyaç duymadım dostum. Rakiplerimin psikolojisini bozayım hava atayım bunlar hoş mu? Denemeni yap geç kardeşim ne tatmin ediyorsun kendini ya? Al LGS var 3-4 güne. LGS'ye girsin sonucu yazsın. Ki o bile çok doğru değil bana göre.Bunu bana yazmadığını umuyorum aynı şeyi sen de yap.Bak sadece okul sınavı için demiyorum herhangi bir başarı ilk beni etiketle.Tek şartım para ve kopya hariç olması.Kolay zor umrumda değil yani.
Kopya olabilir. Öğeyi denetle olabilir. Umurumda değil ki bu dediklerim olabilir. Burada önemli olan kimsenin psikolojisini bozmaya çalışamaz bu hoş bir emel değil. Belki ondan bile küçüksünüz daha yayınları bilmiyorsunuz. Kolay yayını fulleyeyim ego kasayım ne güzel. Kişilik meselesi. Ben hiçbir zaman hava atmadım iyi yaptığımda.
Kopya olabilir. Öğeyi denetle olabilir. Umurumda değil ki bu dediklerim olabilir.
Bana bu tarz insanlar ucube geliyor. Ceza almam herhalde düşünce paylaşıyorum. Tek vasfı oturup denemeden yüksek alıp hava atmak. Bende yüksek aldım hava atmadım hayata devam ettim ya. Dış dünyayı bilmiyor böyleleri.Arkadaşı bu kadar ciddiye almak saçma geliyor iyi(?) yaptığı denemeyi buraya atıp rakip eliyorum demesi kişinin buna muhtaç olduğu anlamına gelir. O yüzden çok takmadım ben kişiyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.