Deneme Fulledim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Orasına lafım yok zaten de günün yüzde 50-60'lik kısmını Technopat'a geçiren birinin çok iddialı yazması saçma geldi ve aylardır böyle takiliyor. Sadece çok derece yapabilecek bir öğrenciye benzemiyor dedim sınava 3 günden az kalmış hatta persembeyle pazarı da saydım ben. Ben de bekleyeceğim merak ettim nasıl sonuçlanacak konu.

İnan bana başarılı geçerse ben onun adına ondan daha çok sevinirim. Dediğim gibi kötü geçerse de moral bozup karalar bağlamaya gerek de yok. Herkes kendine olan desteği ve çalışma ve kendini gaza getirme şekli farklıdır. Belki bu şekilde paylaşım ve tebrikleri görünce daha çok çalışma isteği geliyordur. Bilemem bunu. Bana her kim olursa olsun tebrik etmek düşer. Sınavdan sonra da dediğim gibi kim olursa olsun hangi sınav ya da başarı olursa olsun hile ve para ile yapmadığı sürece etiketlesin beraber sevinelim. Kötü geçerse de nasıl başarısız olduğunu, hangi konularda neler yapması gerekirken yapmadığını belirten konu da açabilir. O zaman da yeni bir şeyler katmış olur bize.

Bir de son günlerde herkes tam derslere asılır çok calistiysaniz kaybetmek istemiyorsunuz dur. Orta duzeyseniz eksiğiniz vardır bundan dolayı dedim.

İnan bana başarılı geçerse ben onun adına ondan daha çok sevinirim. Dediğim gibi kötü geçerse de moral bozup karalar bağlamaya gerek de yok. Herkes kendine olan desteği ve çalışma ve kendini gaza getirme şekli farklıdır. Belki bu şekilde paylaşım ve tebrikleri görünce daha çok çalışma isteği geliyordur. Bilemem bunu. Bana her kim olursa olsun tebrik etmek düşer. Sınavdan sonra da dediğim gibi kim olursa olsun hangi sınav ya da başarı olursa olsun hile ve para ile yapmadığı sürece etiketlesin beraber sevinelim. Kötü geçerse de nasıl başarısız olduğunu, hangi konularda neler yapması gerekirken yapmadığını belirten konu da açabilir. O zaman da yeni bir şeyler katmış olur bize.
Hocam bende sevinirim de orasında sorun yok ben sadece dışarıdan gördüğümu söyledim günün büyük bölümü aktif ondan baya soru işareti diye sınav günü görürüz.

Kimse kaybetmek istemiyor bu yüzden ben herkesi tebrik ediyorum. Belki bu şekilde daha fazla kazanmaya olan inancı artar ve stresini dengeleyebilir. Dediğim gibi kazanamazsa da dünyanın sonu gelmiyor.
Lgs zaten mühim bir sınav değil ama şu dönemde son eksikleri cilalayip öyle girmesi lazım sınava. Başarılı olmak istiyorsa.

Hocam bende sevinirim de orasında sorun yok ben sadece dışarıdan gördüğümu söyledim günün büyük bölümü aktif ondan bayağı soru işareti diye sınav günü görürüz.

İşte benim düşüncemde hava atıyordun, sınavı kayettin, forumda geziyordun ne oldu rengin soldu demek yok. Ben bunu anlatmaya çalışıyorum. Ben bu sene olmadı seneye çalışırsın ya da belki böylesi senin için daha hayırlı oldu derim. Bu konu açan @EkmekArasıRam ile ilgili de değil. Her kim olursa diyeceğim şey bu. Kazananları da tebrik etmek.

LGS'nin hiçbir önemi yok. Geçen sene girdim, 430 alan arkadaşım okulunu sevmiyor fakat ben 396 ile gittiğim meslek lisesinden gayet memnunum. LGS demek arkadaş ortamını belirlemek demek. Okul seni sigaraya alıştıramaz, Fen liselerinde de sigara içenler var, Meslek liselerinde de. Her şey kendinde, bunlarla övünmen boş yani.

İşte benim düşüncemde hava atıyordun, sınavı kayettin, forumda geziyordun ne oldu rengin soldu demek yok. Ben bunu anlatmaya çalışıyorum. Ben bu sene olmadı seneye çalışırsın ya da belki böylesi senin için daha hayırlı oldu derim. Bu konu açan @Ekmekara sıram ile ilgili de değil. Her kim olursa diyeceğim şey bu. Kazananları da tebrik etmek.
Egolu takilmasa haklısınız da illaki biri der başarili olamazsa bana kalırsa zaten buraya atarak başarısız olması durumunda kabul ediyor kötü elestiri almayı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı