Ziraat mühendisliği.
Benim kuzenim de aynı bölümden mezun ve o da KPSS'ye hazırlanıyor. Umarım atanırsınız hocam.

Son düzenleyen: Moderatör: 

Ziraat mühendisliği.
Hocam benim kötü ya. 55-60 arasında geziyorum. Çok durakladım bu aralar.Şu anki net ortalamanız nedir hocam?
konuları bilmiyorsan normalHocam benim kötü ya. 55-60 arasında geziyorum. Çok durakladım bu aralar.
ben 75 lerde puan aldım 2022 de 2024kpss ye devamGeçen sene Tr geneli denemede aşırı kötü yapıp moralim çok bozulmuştu. Ama sınavda çok daha iyi yapmıştım, durmak yok yola devam yani.
75-80 net gerekecek kpss 2024 de çünkü 980 alım oldu seneye 400 kişi anca alırlar. 82-83 puanşart atamayı garantilemek içinMerhaba, KPSS'ye hazırlanıyorum. Netlerim şu an için 62-67 arasındaydı. Bugün yaptığım Türkiye geneli denemde tam bir fiyasko yaşadım. Sebebini tam anlayamıyorum. Hastayım belki ondan olabilir diye düşünüyorum. Bu tarz düşüşler sizce normal mi? Ve kendimi nasıl motive edebilirim?
Not: Kaç net olduğunu açıklamak istemiyorum. Fiyasko
2022 kpss için çok ters geldi denemelerde 75-80 netten aşşagı degilken sınavda 61 net yaptım. denemeler sınava göre daha basit oluyor gy ondan süre artıyor ama sınavda daha zor ve süre yetmiyorEvet Lisans KPSS'ye hazırlanıyorum.
En son üniversite için ders çalışmış ve deneme sınavlarına girmiştim. Acaba unuttuğum ne var diye sormak istedim. Artış düşüşler elbet olacak ama bunlar bir kaç net oynar diye umuyorum. Fiyasko düzeyine inince moral olarak insan ciddi çöküş yaşıyor
bende hazırlanıyorum işimiz zor bu sene 980 kişi aldılar sonraki kpss alım az olacak yüksek puan gerekBenim kuzenim de aynı bölümden mezun ve o da KPSS'ye hazırlanıyor. Umarım atanırsınız hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.