Deneme sınavında kaç net yapılmalı?

Çok ideal bir net başlangıç için. Hiç de kötü değil. İlk deneme sınavınmış ve görmediğiniz yerlerden de soru varmış. Konu eksiklerini tamamlamak. Bol bol soru çözüp soru tiplerini görmek/aşina olmak. Sınav yönetimini güçlendirmek. Hepsi zamanla yapacağın durumlar. Güzel verimli ve azimli bir çalışmayla yükseltirsin. Daha 10. sınıfsın. Dersleri salmaman lazım.

Arkadaşlar 10. sınıfın başında TYT denemesi yapmazlar. Yapsalar da 50 net gayet yeterli 3 sene öncesi için. Hatta fazla bile. Bilmeyen arkadaşlar saçma yorumlar yapmasın.

Tytde 11. sınıf sonunda 30 net yapmıştım. YKS'de ise 100 net felan yapmıştım. Çalışmayla herşey halledilir.
Merhaba, ufaktan yorulmazsanız anlatabilir misiniz nasıl 100 nete çıktığınızı.

Arkadaşlar 10. sınıfın başında TYT denemesi yapmazlar. Yapsalar da 50 net gayet yeterli 3 sene öncesi için. Hatta fazla bile. Bilmeyen arkadaşlar saçma yorumlar yapmasın.

Hocam bilmiyorum ama zor bir sınavdı sadece bildiğim ve yeni konular da vardı aşina olmadığım o yüzden biraz düşük çıktı.

Hocam bilmiyorum ama zor bir sınavdı sadece bildiğim ve yeni konular da vardı aşina olmadığım o yüzden biraz düşük çıktı.
Hocam sadece bu yaz tyt çalılırsanız ilerde daha rahat olursunuz. Yazınızın bir kısmını tekrara ayırın ve derslerinizi iyi dinleyin. Benim en büyük pişmanlığım 10. sınıfın yazında tyt bitirmemektir.

Bu konuda belirttiğim gibi bir çalışma serüvenim oldu. Ekstra olarak farklı zorluklarlada uğraşmak durumunda kaldım. Ancak yinede sonuç istediğim kıvamda geldi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı