Deneme sonuçları nasıl?

pilotds

Hectopat
Yer
Edirne
Daha fazla  
Bugün girdiğim deneme ve sonuçlar. Bence gayet güzeller matematik çok hoşuma gitti.

TYT Türkçe - 32 - 6
TYT matematik 13 - 4
TYT Sosyal 14 - 3
TYT fen - 3 - 0

AYT matematik 3 - 1 (hep böyle)
AYT edebiyat 15 - 4
AYT tarih-1 5 - 1
AYT coğrafya-1 3 - 0

Hedefim eşit ağırlık için 300 200k arası bu arada. İlk defa bu kadar iyi sonuçlar yapıyorum.

@The Notorious

Bugün girdiğim deneme ve sonuçlar. Bence gayet güzeller matematik çok hoşuma gitti.

TYT Türkçe - 32 - 6
TYT matematik 13 - 4
TYT Sosyal 14 - 3
TYT fen - 3 - 0

AYT edebiyat 15 - 4
AYT tarih-1 5 - 1
AYT coğrafya-1 3 - 0

Hedefim eşit ağırlık için 300 200k arası bu arada. İlk defa bu kadar iyi sonuçlar yapıyorum.

@The Notorious

Biraz TYT fen çalışsan güzel olur harici güzel gibi türkçende güzel ben hala 26'larda geziyorum diğerleri sayesinde 60neti görüyorum.

Biraz TYT fen çalışsan güzel olur harici güzel gibi türkçende güzel ben hala 26'larda geziyorum diğerleri sayesinde 60neti görüyorum.

Hocam daha fen hiç bakmadım aklımda kalanlarla oluyor. TYT matematik ilk defa bu kadar güzel geldi temelde almıştım.

Hocam tebrik ederim, Edebiyat'a hangi kanaldan çalıştınız ve hangi kaynağı çözdünüz acaba?

Hocam sadece günde 20 - 30 soru çözüyorum temelim var sözel kısımlar için. Bir de bol kitap okuma. Ben etkisi olmaz sanıyordum oluyormuş.

Hocam daha fen hiç bakmadım aklımda kalanlarla oluyor. TYT matematik ilk defa bu kadar güzel geldi temelde almıştım.

Hocam sadece günde 20 - 30 soru çözüyorum temelim var sözel kısımlar için. Bir de bol kitap okuma. Ben etkisi olmaz sanıyordum oluyormuş.
anladım, nereden çalışmıştınız acaba edebiyat'a temeliniz olduğundan soruyorum

TYT Türkçe - 32 - 6
TYT matematik 13 - 4
TYT Sosyal 14 - 3
TYT fen - 3 - 0

AYT edebiyat 15 - 4
AYT tarih-1 5 - 1
AYT coğrafya-1 3 - 0

@The Notorious
TYT matematiği geometri ile rahat 20'in üstüne çıkartırsınız, bence deneyin

Anladım, nereden çalışmıştınız acaba Edebiyat'a temeliniz olduğundan soruyorum.

Hocam aslında çok çalışma denir mi bilmiyorum? Lisede falan hiç unutmadım bilgileri hala aklımdalar okuyunca cevap aklımda çıkıyor.

Şu TYT matematiği hiç çalışmamış yeni mezun 10.sınıf öğrenciside yapar TYT matematik ve AYT matematik çalışın.

Yapabilir yapsa çok iyi olur fakat her insan bir değildir. Kafa yapısı, anlaması ve yetenekleri. Ben matematik yapamıyorum temelden aldım ve buralara kadar geldim.

TYT Türkçe - 32 - 6
TYT matematik 13 - 4
TYT Sosyal 14 - 3
TYT fen - 3 - 0

AYT edebiyat 15 - 4
AYT tarih-1 5 - 1
AYT coğrafya-1 3 - 0

@The Notorious

Hocam matematikte 80 soru var siz 21 tanesini yapmışsınız neyi size güzel geldi :D. Bence siz 9. sınıftan başlayıp direkt sıfırdan matematik çalışın üstüne de fen çalışın. Fen de bilmiyorsunuz gibi gözüküyor. Onları yapsanız zaten çok iyi bir sıralama yaparsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı