Deneme sonuçları nasıl?

Gayet iyi hocam.

Dosya Ekleri

• 695CB817-9CA4-46FC-8F19-77125FEF7A49.jpeg
    695CB817-9CA4-46FC-8F19-77125FEF7A49.jpeg
    56,6 KB · Görüntüleme: 34
Hocam matematikte 80 soru var siz 21 tanesini yapmışsınız neyi size güzel geldi :D. Bence siz 9. sınıftan başlayıp direkt sıfırdan matematik çalışın üstüne de fen çalışın. Fen de bilmiyorsunuz gibi gözüküyor. Onları yapsanız zaten çok iyi bir sıralama yaparsınız.
hocam aynı şeyi size de önriceğim 21 nerede ?

He anladım, hocam peki TYT mat için hangi soru bankası ve problem kaynaklarını çözdünüz?

Hocam ben temeli bıyıklı matematik ile attım yanında aktif matematik ve ant. Matematik 1 ile bayağı güzel oldu. Ama hala bitmesi rağmen eksikler vardı belli ediyorlardı kendilerini. 55 günlük kampına geçtim hocamızın yanında da ödev kitabını aldım oradan hala devam ediyorum. Bir yandan bana çok kolay gelmesine rağmen matematiğin ilacı ile devam. Bıyıklı matematik 10 günde problemlere temel atmaya başladım kitabı geldi. Geometri için çok baktım hala anlamıyorum bence bende sıkıntı var.

Hocam ben temeli bıyıklı matematik ile attım yanında aktif matematik ve ant. Matematik 1 ile bayağı güzel oldu. Ama hala bitmesi rağmen eksikler vardı belli ediyorlardı kendilerini. 55 günlük kampına geçtim hocamızın yanında da ödev kitabını aldım oradan hala devam ediyorum. Bir yandan bana çok kolay gelmesine rağmen matematiğin ilacı ile devam. Bıyıklı matematik 10 günde problemlere temel atmaya başladım kitabı geldi. Geometri için çok baktım hala anlamıyorum bence bende sıkıntı var.
hocam 345 aldınız mı acaba Mat için ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı