Deneme sürümü bitince Windows kullanılmaya devam edilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aratus

Hectopat
Katılım
20 Mayıs 2020
Mesajlar
382
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hazır bir sistem satın aldım deneme sürümü Windows'la gelecek bu Windows'a oyunlar, parçaların BIOS'larını falan her şeyi yükleyeceğim daha sonra deneme sürümü bitince kullanıma devam edebilecek miyim? Her şey silinip PC'yi kullanamayacak mıyım? Bu arada Windows satın almak istemiyorum. Temiz bir şekilde bilgisayarcıdan mı attırayım? Önerileriniz neler?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı özellikler kısıtlanacak ama geri kalan kısmı kullanabileceksiniz.
 
Bazı özellikleri kısıtlanıcak ve sağ altta "windowsu etkinleştirin" yazısı çıkacaktır veriler silinmez internette 20 TL ye 6 aylık w10 key satan siteler var onlardan satın alıp kullanabilirsiniz.
 
Devam edebilirsin ama bazı şeyler kısıtlı oluyor örnek verecek olursam işletim sistemini kişiseleştiremiyorsun. Ve sağ alta çirkin bir yazı oluyor.
 
Edersin ama masaüstün siyah olur diğer özelliklerden yararlanamazsınız. Örneğin karanlık mod, dosya açtığınızda gece kör olursunuz.
 
Kullanmaya devam edebileceksiniz ama bazı özelliklerden mahrum kalacaksınız. En basitinden aklıma gelenler: Tema değiştirme, Windows Renklerini değiştirme vb. Performans açısından ise bir fark olmayacak.

Ekleme: 5-20 liraya OEM key satın alıp keyfinize bakın. 3-4 yıldır 3 ayrı bilgisayarda OEM key kullanıyorum, bir sıkıntı yaşamadım.
 
Sağ alttaki Windows'u Etkinleştir yazısını takmazsanız ve duvar kağıdı takıntınız yoksa kullanabilirsiniz.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı