Hocam ben genellikle tonguçun kitapları veya deneme sınavlarını çözüyorum daha eğlenceli daha rahat anlayabiliyorum bir bakın derim deneme sınavlarına.
Bilgi Sarmalı, 345 ve Apotemi TYT fen denemelerinden memnum kalmıştım; çok da zor olduklarını hatırlamıyorum. Sosyal için ise Endemik ve 3D Simülasyon denemelerini çözmüştüm, Endemik kolay, 3D ise kolay-orta-zor olarak sınıflandırılmıştı.
O konuların hiçbiri için fasikül kullanmadım, biyoloji için Biyoloji Portalı'ndaki PDF'leri ve MEB kitabını okumuştum, gayet yeterliydi diye hatırlıyorum. Manyetizma için ise şu sayfadan çok faydalandım, zaten manyetizmanın mantığını kavramanız yeterli soruları yapabilmek için. Üstüne 11 MEB kitabını çözmenizi de tavsiye ederim. Kimyada ise bir kaynak kullanmadığım için tavsiye veremeyeceğim.Hocam, peki bu denge, organik, genden proteine, enerji dönüşümleri, bitki ve fizik elektrik konuları için ayrı ayrı önerebileceğiniz fasikül ve soru bankaları var mıdır acaba? Aydın ve Çap'ın fasiküllerini düşünüyorum. Sizin de önerinizi alabilir miyim?
O konuların hiçbiri için fasikül kullanmadım, biyoloji için Biyoloji Portalı'ndaki PDF'leri ve MEB kitabını okumuştum, gayet yeterliydi diye hatırlıyorum. Manyetizma için ise şu sayfadan çok faydalandım, zaten manyetizmanın mantığını kavramanız yeterli soruları yapabilmek için. Üstüne 11 MEB kitabını çözmenizi de tavsiye ederim. Kimyada ise bir kaynak kullanmadığım için tavsiye veremeyeceğim.
Kimya denemesi için "Orbital Yayınları" öneririm. Diğer dersler için de "Bilgi Sarmal" güzeldir.