Denemeden mouse alınır mı?

Al_46

Hectopat
Katılım
21 Mart 2020
Mesajlar
93
Çözümler
1
Şu an G102 kullanıyorum ve G PRO X superlight almaya karar verdim. Çünkü Valorant'ta bayağı kullanılan bir model. Boyutları aynı sayılır ama gram farkı beni düşündürüyor. Aralarında 20 gram fark var sizce denemden almam sorun oluşturur mu? Vatan da denetemiceklerini söylediler ve başka satan da yok.
Bir de bu ikisi arasında 1300 TL'lik dev bir fark var mıdır?
 
Türkiyede deneyerek bir şey almak neredeyse na mümkün. (istisnalar kaideyi bozmaz). Adamlar sadece birkaç laptop ve televizyonu denetiyorlar. Teknosa'ya gitmiştim. Bir kaç tane dandik mouseyi teşhir ediyorlar. Bir klavye gördüm, tuş basımi nasıl, bir deneyip görsem dedim. Dedilerki " yo yo yo, maaaaalesef beyefendi! Ürünlerimizi açamıyoruz" İyide ben nasıl tecrübe edeceğim? Vizyonsuz teknoloji çöplüğü şirketlere burdan el sallıyorum.
 
Türkiye'de deneyerek bir şey almak neredeysena mümkün. (istisnalar kaideyi bozmaz). Adamlar sadece birkaç laptop ve televizyonu denetiyorlar. Teknosa'ya gitmiştim. Birkaç tane dandik fareyi teşhir ediyorlar. Bir klavye gördüm, tuş basımi nasıl, bir deneyip görsem dedim. Dedilerki " yo yo yo, maaaaalesef beyefendi! Ürünlerimizi açamıyoruz" iyide ben nasıl tecrübe edeceğim? Vizyonsuz teknoloji çöplüğü şirketlere buradan el sallıyorum.

Bende denemek istediğimde, bu ürünlerden sınırlı sayıda geliyor ondan denetmiyoruz dedi. Nereden bilebilirim denemden 1500TL para vereceğim sonuçta denemeden almak risk .
 
2 gün önce MediaMarkt'ta mouse bölümünde birçok markanın en çok satılan modellerini deneme amaçlı koymuşlardı. Oraya bakabilirsiniz.
 
@Al_46 sizin gittiğiniz yerde güzel modeller yok ozaman. Benim gittiğim mağazada Razer, Steelseries, Logitech gibi markaların en çok satılan ve en iyi mouseları vardı. Razer Viper ve Deathadder gibi.
 
Denemeden mouse aldım ve pişmanım. Logitech G502 Hero için büyük ve ağır dediler ama dinlemedim internetteki olumlu yorumlara kandım ve sonuç hüsran. En azından tutuş biçimini ve el uzunluğunu çok iyi bilmek ve ona göre almak gerekiyor.
 
Ben DeathAdder V2 aldım denemeden. Zaten elimin uzunluğuna ve tutuş şeklime göre aldığım için çok sorun olmadı. Bu ikisine göre araştırıp alırsanız sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ayrıca 14 gün içinde iade hakkınız da var.
 

Geri
Yukarı