Denetim masasındaki "NVIDIA Denetim Masası" çalışmıyor

Conspiracy

Kilopat
Katılım
22 Şubat 2015
Mesajlar
106
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba,

Windows 11 Denetim Masası içinde bulunan "NVIDIA Denetim Masası" kısayolu işlevsiz. Simge resmi çıkmıyor ve tıkladığımda "uygulama bulunamadı" hatası veriyor.
2 aydır acaba yeni sürücü güncellemesi ile düzelir mi diye bekliyorum ama yok düzelmiyor buradaki uygulama kısayolu. Görselini ekledim.

İşin ilginci masaüstünden sağ tık ile ya da sistem tepsisinde bulunan NVIDIA simgesinden NVIDIA denetim masasını sorunsuz açabiliyorum. Ama Windows denetim masasındaki kısayol işlevsiz. Herkeste böyle mi şu an onu merak ediyorum.
 

Dosya Ekleri

  • nvidia control panel.png
    nvidia control panel.png
    109,9 KB · Görüntüleme: 35
O şekilde gözüken kısayol çalışmaz. Windows Store üzerinden indirip deneyebilirsiniz.
 
Arkadaşlar konuyu tekrar okumanızı rica ediyorum.

Microsoft Store'daki NVIDIA kontrol panel halihazırda kurulu. Sistem tepsisinden veya masaüstünde sağ tık yaparak NVIDIA kontrol panelini açabiliyorum. Sorun Windows altında bulunan denetim masasındaki NVIDIA kontrol paneli kısayolu son 4-5 sürücüyü DDU ile temiz kurdum hepsinde aynıydı buradaki kısayol. Hatta az önce 497.09'u temiz kurulum yaptım ama denetim masasındaki kısayol gene aynı.

Sözün özü, sıkıntım sadece Windows Denetim Masası altında bulunan NVIDIA Denetim Masası'nın çalışmaması işlevsiz gözükmesi.

Attığım görsele bakarsanız anlayacaksınız zaten.
 

Geri
Yukarı