Bendede var deneyap kart güç vereceksin sonra wifi ına baglanacaksin sonra da o kitapciktaki ip ye baglanacaksin kamerayi deneyap karta baglaman lazim ama ilk olarak donra da iste oluyorDeneyap kartım geldi ve tabletime yüz tanıma özelliği eklemek istiyorum ama tam olarak nasıl yapacağımı bilmiyorum. Kodları ve nasıl yapacağımı anlatır mısınız?
Bende de var deneyap kart güç vereceksin sonra Wi-Fi ına baglanacaksin sonra da o kitapciktaki IP'ye baglanacaksin kamerayi deneyap karta baglaman lazim ama ilk olarak donra da iste oluyor
Tabletimin kamerasının yanına deneyap kartın kamerasını takacağımı belirtmek istemiştim herkes yanlış anlamış sanırımTabletine derken? Yüz tanımayı Deneyap Kart ile yapabilirsin, tabletten değil.
Tabletime derken kamerasının yan tarafına deneyap kartın kamerasını takacağımı belirtmeye çalışmıştımAşağıdaki konuda tek tek anlattım:
Deneyap Kart İncelemesi - İlk İzlenim ve Uygulama
Bugün üyesi olduğum atölyede Deneyap Kartlarımızı almak için çağırıldık. Ben de hazır almışken incelemesini yapmak istedim. Ürün linki: Deneyap Kart Kutu İçeriği Deneyap Kart Deneyap Kamera 300 cm 24 pin FFC kablo 50 cm USB A/Mikro-B USB kablo Kullanıcı Kılavuzu İlk İzlenimlerim...www.technopat.net
Tabletinize maalesef ekleyemezsiniz. Projelerde kullanırsınız ancak.
Tabletimin kamerasının yanına deneyap kartın kamerasını takacağımı belirtmek istemiştim herkes yanlış anlamış sanırım
Tabletime derken kamerasının yan tarafına deneyap kartın kamerasını takacağımı belirtmeye çalışmıştım
Evet 2. Çarpiya tutturacagim ama gerisi nasılO zaman yine aynı işlemleri uygular, tabletin yanına sabitlersin. Değişen bir şey yok.
Ben aşağıdaki resimlerde çarpı ile işaretlediğim yerlerden herhangi birine tutturacak diye anladım.
Eki Görüntüle 1060286
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.