Deneyap kart yüz yanıma özelliği nasıl yapılır?

lkronosI

Femtopat
Daha fazla  
Deneyap kartım geldi ve tabletime yüz tanıma özelliği eklemek istiyorum ama tam olarak nasıl yapacağımı bilmiyorum. Kodları ve nasıl yapacağımı anlatır mısınız?

Deneyap kartım geldi ve tabletime yüz tanıma özelliği eklemek istiyorum ama tam olarak nasıl yapacağımı bilmiyorum. Kodları ve nasıl yapacağımı anlatır mısınız?
Bendede var deneyap kart güç vereceksin sonra wifi ına baglanacaksin sonra da o kitapciktaki ip ye baglanacaksin kamerayi deneyap karta baglaman lazim ama ilk olarak donra da iste oluyor

Aşağıdaki konuda tek tek anlattım:

Tabletinize maalesef ekleyemezsiniz. Projelerde kullanırsınız ancak.

Tabletine derken? Yüz tanımayı Deneyap Kart ile yapabilirsin, tabletten değil.
Tabletimin kamerasının yanına deneyap kartın kamerasını takacağımı belirtmek istemiştim herkes yanlış anlamış sanırım
Aşağıdaki konuda tek tek anlattım:

Tabletinize maalesef ekleyemezsiniz. Projelerde kullanırsınız ancak.
Tabletime derken kamerasının yan tarafına deneyap kartın kamerasını takacağımı belirtmeye çalışmıştım

Tabletimin kamerasının yanına deneyap kartın kamerasını takacağımı belirtmek istemiştim herkes yanlış anlamış sanırım

Tabletime derken kamerasının yan tarafına deneyap kartın kamerasını takacağımı belirtmeye çalışmıştım

O zaman yine aynı işlemleri uygular, tabletin yanına sabitlersin. Değişen bir şey yok.

Ben aşağıdaki resimlerde çarpı ile işaretlediğim yerlerden herhangi birine tutturacak diye anladım.

292591042_.jpg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı