Arabanın nerelerde kullanılabileceğini, özelliklerini sormuşlardı. Biraz da hayal gücüne bakıyorlar sanırım.Nasıl sorular soruyorlar jüriler?
Arabanın nerelerde kullanılabileceğini, özelliklerini sormuşlardı. Biraz da hayal gücüne bakıyorlar sanırım.Nasıl sorular soruyorlar jüriler?
Arabanın nerelerde kullanılabileceğini, özelliklerini sormuşlardı. Biraz da hayal gücüne bakıyorlar sanırım.
Büyük bir poşette fazla fazla malzeme vermişlerdi. Hatırladığım karton, kağıt, boş cd, tuvalet kağıdı, balonlar, lastikler, çubuklar, pipetler, yapıştırıcılar vb. her çeşit malzeme vardı.Ne tür malzemeler veriyorlar? Karton bardak gibi şeyler mi?
Pazar günü Deneyap uygulama sınavına gireceğim.
Deneyap teknoloji atölyeleri uygulama sınavı konusu belli oldu!
Göreviniz 90 dakikalık bir sürede “uzay keşif aracının dünya'ya dönüşü” projesi kapsamında bir uzay keşif kapsülü tasarlamak.
Tasarlayacağınız uzay kapsülünün astronotları su yüzeyine güvenle indirmesi beklenecektir.
Burada neler yapacağız bir de lise ilkokul ortaokul seviyesi aynı şeyin yapılması mı beklenecek?
Kardeşim bende girmiştim bizden elektrik üreten rüzgar türbini yapmamızı istemişlerdi benim yaptığım hızlı dönüyordu fakat dayanıksızdı ayrıca soru cevap bölümünde yetersiz kaldım o yüzden sadece tek bir noktaya odaklanmak yerine projenin dengeli olmasını ve soru cevap bölümünde ne cevap vereceğini iyi düşünmen gerek.
ben de girdim bugun basitti sorular nssil gecti senjnSorular zorlayıcı mıydı?
Ben de girdim bugün basitti sorular nssil gecti senjn.
Benim de bir bilgim yok ama galiba geçenleri telefonla arayacaklar.Güzel geçti ancak pek dengeli uçmadı ne zaman açıklanacak sonuçlar acaba bilginiz var mı?
Pazar günü Deneyap uygulama sınavına gireceğim.
Deneyap teknoloji atölyeleri uygulama sınavı konusu belli oldu!
Göreviniz 90 dakikalık bir sürede “uzay keşif aracının dünya'ya dönüşü” projesi kapsamında bir uzay keşif kapsülü tasarlamak.
Tasarlayacağınız uzay kapsülünün astronotları su yüzeyine güvenle indirmesi beklenecektir.
Burada neler yapacağız bir de lise ilkokul ortaokul seviyesi aynı şeyin yapılması mı beklenecek?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.