Dengesiz ağ bağlantısı

Ark_Us

Megapat
Makaleler
1
Herkese merhaba,

Aylardır uğraşıp sonunda PC kablosuz ağ problemini çözüm sağladım sanıyordum, yok sağlayamamışım. Çin'den anten getirtip o anteni ekran içine monte ettim; bu sorun çözüldü derken orijinal ağ kartının portu koptu, onu yaptıramadığım için gidip aynı yonga setini kullanan (BCM942143) başka bilgisayarın ağ donanımını aldım, ardından anten kablolarını takıp işi bitirdim. Bu kart bana 144 Mbit hız vermesi gerekiyorken bu hız Max 60 görüyor bazen de 1 2 düşüyor, aynı şekilde tüm ağları görürken bir bakmışın sadece 2 ağ görüyor. Ben bunu nasıl düzeltebilirim? Aylardır uğraşıp böyle bir sonuç almak hiç hoşuma gitmedi.

Aygıt yöneticisinden donanımın ayarlarında girdiğinizde "Gelişmiş" sekmesinin ekran fotoğrafını alıp atar mısınız?
sanırım burayı söylediniz

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (689).png
    Ekran Görüntüsü (689).png
    165,9 KB · Görüntüleme: 49
Hocam sürücülerde bir sıkıntı olmasın? Bir kontrol edin. Sürücülerde de sıkıntı yoksa adaptörü iade edin veya değişim isteyin bence.

Sürücüleri bu program ile kontrol edebilirsiniz.

İade ederim de değişim mümkün değil eski bir adaptör olunca adamın elinde bir tane vardı aklıma gelen tek şey var şu anki kullandığım aptörün bir portunu söküm orijinal karta takıp deneme yapmak sürücüleri bir kontrol edeyim.

Karşıma 4 sürücü çıktı eksik diye ibare var.

extradan bu var

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (692).png
    Ekran Görüntüsü (692).png
    216,2 KB · Görüntüleme: 42
  • Ekran Görüntüsü (693).png
    Ekran Görüntüsü (693).png
    218,8 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
İade ederim de değişim mümkün değil eski bir adaptör olunca adamın elinde bir tane vardı aklıma gelen tek şey var şu anki kullandığım aptörün bir portunu söküm orijinal karta takıp deneme yapmak sürücüleri bir kontrol edeyim.

Karşıma 4 sürücü çıktı eksik diye ibare var.
Hocam yanlış yapıyorsunuz, sadece indeksleri seçmeniz gerekiyor sonrasında gerekli paketleri o indiriyor kendisi.

Ağ tarafında sorun olduğu için yanlızca ağ butonunu kullandım hem lan hem de kablosuz sürücüleri buldu. 2 sininde SS attım.

Bunu demek istediniz sanırım yalnız bu tamamını yükler gibi görünüyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (694).png
    Ekran Görüntüsü (694).png
    216 KB · Görüntüleme: 48

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı