Deniz Harp sanırım hem sayısal hem de eşit ağırlık için.
Dho sayısal puana göre alıyor YKS'de yapılan sayısal sıralamasına mı bakılıyor yoksa MSÜ'de sayısaldan iyi mi puan almak lazım tam anlamadım. Ayrıca YKS, MSÜ'ye nasıl etki ediyor puan olsun öne atma olsun bahseder misiniz?
Anladım sayısal öğrencisi olmadığım için sormuştum. Yolumuz DAMYO o zaman. Bir de tercih zamanı DHO, DAMYO diye mi yazayım yoksa tam tersi mi mantıklı olur. Ha birde KHO yazarsam 3. tercihe gelme ihtimali yüksek mi oluyor? Nasıl yapmam lazım tercih sırasını.İki sınavda da sayısal puanın önemli. Farklı sorun olursa yanıtlarım.
Deniz Harp sanırım hem sayısal hemde eşit ağırlık için.
Ben YKS'de çözmeyeceğim ondan sormuştum MSÜ'de tabii ki çözerim 9-10 konuları malum kafam karışmıştı ondan sordum. YKS etki ediyor o zaman bayağı.Deniz Harp Okulu ve Hava Harp Okulu yalnızca sayısal puan türünden alım yapar. Yani evet, Deniz Harp Okuluna girmek için sayısal çözmek zorundasın.
Yanlış. Kara Harp Okulu hariç hiçbir Harp Okulu eşit ağırlık puan türünden alım yapmaz.
Şöyle ki Harp Okulları ve MYO'larının tercihleri farklı. İlk HO'lara bakılıyor sonra MYO'larına.Anladım sayısal öğrencisi olmadığım için sormuştum. Yolumuz DAMYO o zaman. Bir de tercih zamanı DHO, DAMYO diye mi yazayım yoksa tam tersi mi mantıklı olur. Ha birde KHO yazarsam 3. tercihe gelme ihtimali yüksek mi oluyor? Nasıl yapmam lazım tercih sırasını.
Ben YKS'de çözmeyeceğim ondan sormuştum MSÜ'de tabii ki çözerim 9-10 konuları malum kafam karışmıştı ondan sordum. YKS etki ediyor o zaman baya.
Ben YKS'de çözmeyeceğim ondan sormuştum MSÜ'de tabii ki çözerim 9-10 konuları malum kafam karışmıştı ondan sordum. YKS etki ediyor o zaman bayağı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.