Deniz ve Hava Kuvvetleri'nde Sözleşmeli Er olarak görev yapmak zor mudur?

565966

Decapat
Makaleler
1
Salı günü sözleşmeli erlik için fiziki yazılı ve sözlü mülakata gireceğim, deniz veya hava kuvvetlerinde sözleşmeli erlik yapmak çok zor mu? Ne gibi sıkıntıları var? Konuya hakim birisi yardımcı olursa sevinirim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Muvazzaf değilsiniz ancak her işe sizi koşturacaklar ve sahada olacaksınız. Denizde bahriyeli olursanız aylarca denizlere açılabilirsiniz. Hava kuvvetlerinde de hava üslerinde görevlendirilirsiniz.

Muvazzaf değilsiniz ancak her işe sizi koşturacaklar ve sahada olacaksınız. Denizde bahriyeli olursanız aylarca denizlere açılabilirsiniz. Hava kuvvetlerinde de hava üslerinde görevlendirilirsiniz.
Kara kadar zor değildir diye düşünüyorum hocam, bu yüzden başvuru yaptım ama illaki deniz ve havanın da zorluğu vardır tabiki. Peki hava kuvvetlerinde görevli olan sözleşmeli erlere ve deniz kuvvetlerinde görevli olan sözleşmeli erlere ne iş yaptırılıyor?

Kara kadar zor değildir diye düşünüyorum hocam, bu yüzden başvuru yaptım ama illaki deniz ve havanın da zorluğu vardır tabiki. Peki hava kuvvetlerinde görevli olan sözleşmeli erlere ve deniz kuvvetlerinde görevli olan sözleşmeli erlere ne iş yaptırılıyor?
Her iki kuvvette de kendine has zorluklar ve görev tanımları mevcut. Sizi hangi işlerde görevlendireceklerini bilemeyiz burası askeriye her şeye hazır olmanız gerekir. Ve askerlik kolay değildir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı