"Depolama alanlarıyla çalışan sürücü yok" hatası

Massivec

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Az önce mutlu mesut bilgisayarımda oyun oynarken bir anda hata aldım ve oyundan attı. Tekrar girmeye çalıştığımda ''Dosyalar eksik''sorunuyla karşılaştım. Bilgisayarımı yeniden başlattım ancak 5 saniye içerisinde yeniden başlarken 3 dakikada yeniden başladı. Bilgisayarım açılınca oyuna girdim ancak oyunum silinmişti ve ''Yüklemek istiyor musunuz?'' uyarısıyla karşı karşıya kaldığımda ilk iş bilgisayarım'a girdim. Sadece SSD vardı kendi oluşturduğum ve oyunların da içinde olduğu depolama alanı yoktu. Silinmişti tamamen. Yeniden oluşturmaya çalıştırdığımda ise ''Depolama Alanlarıyla çalışan sürücü yok.''hatasını verdi. Hemen Intel'in Rapid Depolama Sistemine girdiğimde harddisk'imin bilgilerine baktım.
12041931_10203815536948960_1893188645_n.jpg

Burdan Smart olayını görme seçeneğine tıkladığımda durum normale döndü. Tekrar boş alan oluşturmaya çalıştırdığımda da ''Depolama Alanlarıyla çalışan sürücü yok.''hatasını aldım. Ne yapmalıyım?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı